Superliga Romaniei Dan Nistor și-a aflat diagnosticul, după accidentarea suferită în partida Oțelul - „U” Cluj. Cât timp nu va juca fotbalistul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Universitatea Cluj a fost învinsă și în campionat, pe terenul celor de la Oțelul Galați, după înfrângerea din semifinala Cupei României. Atunci, clujenii au fost învinși de gălățeni cu scorul de 2-1. În meciul de duminică după-amiază din play-out, Dan Nistor a fost faultat de către Samuel Teles, fiind transportat la spital.



Ce urmează pentru Dan Nistor, după accidentarea suferită în prelungirile partidei

Clujenii au jucat duminică după-amiază la Galați, în a cincea etapă a play-out-ului SuperLigii, cu cei de la Oțelul. La finalul partidei, Universitatea Cluj s-a văzut din nou învinsă, de două ori în trei zile, de elevii lui Dorinel Munteanu, scor 0-1.

În minutul 90+3, Dan Nistor a fost faultat de către jucătorul oțelar, Samuel Teles, rămânând întins pe gazon, după o lovitură încasată în plină figură. Portughezul a văzut cartonașul galben, în urma acestui incident.

Staff-ul medical a fost nevoit să vină urgent pe teren și să acționeze pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului celor de la „U” Cluj. Acesta a părăsit suprafața de teren abia după ce hemoragia a încetat, pentru moment.

Din ultimele informații, se pare că Dan Nistor a suferit o fractură de piramidă nazală, fotbalistul lui Neluțu Sabău neavând, totuși, nevoie de vreo operație.

Cu toate acestea, Nistor va lipsi aproximativ două săptămâni, fiind nevoie, mai apoi, de purtarea unei măști, potrivit Sport.ro.

Sabău, dezamăgit total după eșecul consecutiv cu Oțelul Galați

După înfrângerea consecutivă cu fotbaliștii lui Dorinel Munteanu, antrenorul clujean a declarat sincer că elevii săi nu au putut ține pasul cu adversarul:

„Ne-am creat greu ocazii de gol. Nu am avut curaj în acțiunile unu-la-unu. E greu. Foarte greu. Am ajuns cu foarte puțini jucători în careu. Jucând cu același 11... Am fost dominați. Au câștigat duelurile. Au avut ritm mult mai bun decât noi. Asta e realitatea!”, a spus Neluțu Sabău.

CITEȘTE ȘI Bugetul Oțelului Galați, sub media SuperLigii. Cristi Munteanu explică succesul oțelarilor: „Antrenorul nostru face diferența!”

„Nu e ușoară situația. E delicată -  nu disperată... Sunt aici să găsesc soluții, nu vinovați. Trebuie să facem o analiză atentă. Alte echipe au puncte mai puțin decât noi, dar trebuie să schimbăm ceva: atitudinea, concentrarea. Va fi o luptă grea!”, a mai declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci.

Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 40, de Frederic Maciel, care a văzut și cartonașul roșu, mai târziu în meci (min.87).

În urma victoriei, oțelarii au urcat pe primul loc în play-out (7), cu 30 de puncte. „U” Cluj, de cealaltă parte, rămâne pe locul 10, cu 26 de puncte, la un punct de UTA Arad (locul 3), la alte două puncte de FC Hermannstadt (locul 2) și la patru de actualul lider, Oțelul Galați.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel