Superliga Romaniei Dan Petrescu a configurat primul transfer la cârma lui CFR Cluj. Noul jucător al echipei

Data publicării:
Captură de ecran/ Facebook CFR Cluj 1907
Captură de ecran/ Facebook CFR Cluj 1907

Vehiculat mai întâi de presa kosovară ca un potențial transfer la CFR Cluj, se pare că fundașul în vârstă de 31 de ani va sosi la gruparea ardeleană, în sezonul viitor.Armend Thaqi, primul transfer la CFR Cluj

Ultimele informații din presa kosovară evidențiau ideea că Armend Thaqi se va alătura clubului transilvănean, el urmând să ajungă în România săptămâna viitoare. Jucătorul de 31 de ani joacă pe postul de fundaș și face parte, în acest moment, din echipa FC Ballkani, lider al primei divizii de fotbal din Kosovo. El a reușit să câștige Cupa din țara sa natală, în fața formației Prishtina, scor 3-2 (după lovituri de departajare).

„Armend Thaqi se va alătura în curând formației CFR Cluj. Jucătorul echipei Ballkani va juca probabil ultimul meci pentru clubul din Therande în această săptămână, pentru a se alătura, apoi, campionatului românesc”, scriau jurnaliștii de la Football Kosovar.

Confirmarea transferului a fost făcută chiar de către fotbalist, care a declarat că se desparte de gruparea FC Ballkani, la sfârșitul acestui sezon. „Acest meci înseamnă sfârșitul aventurii mele la Ballkani. După acest campionat, îmi voi continua aventura în străinătate, la Cluj (n.r.-CFR)!”, a spus Armend Thaqi, la finalul meciului dintre FC Ballkani și Prishtina, din finala Cupei din Kosovo.

Jucătorul din Balcani a ieșit în două rânduri campion, în Superliga kosovară, reușind să cucerească o dată și Supercupa Kosovară. În actualul sezon, Armend Thaqi a fost un om de bază al echipei, lipsind doar într-un meci din primul 11 al formației FC Ballkani.

Dan Petrescu vrea să facă o figură frumoasă în Europa

Dan Petrescu „a trimis săgeți” către campioana FCSB după ce a învins-o în penultimul meci al sezonului, scor 1-0, afirmând că CFR Cluj nu se va prezenta în competițiile europene pentru a se face de râs. 

„Vom vedea cu ce jucători vom continua. E clar că sunt mulțumit dacă am câștigat trei din trei. Am avut rezultate fantastice în preliminarii, nu traume. Nu am jucat cu echipe cu buget mai mic și ne-au eliminat. Voi spuneți ce vreți și ne criticați. Dacă pierdem cu o echipă cu buget mai mic, atunci e rău.

Acum începe munca cea mai grea, vreau să fac un lot competitiv și să am o bancă puternică. Acum, cei titulari sunt foarte buni, dar pe bancă sunt probleme. Orice jucător e de vânzare, dar mi-aș dori să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, când jucătorii de valoare au plecat în timpul campionatului.

La anul va fi o luptă incredibilă. Vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem un lot puternic”, a declarat Dan Petrescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?