Fotbal international Dan Petrescu face performanţă şi în Coreea de Sud. A calificat-o pe Jeonbuk în finala Cupei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jeonbuk, echipa antrenată de Dan Petrescu, s-a calificat în finala cupei Coreei de Sud, după o victorie cu 3-1 în faţa celor de la Incheon. 



Moon Seon-Min a deschis scorul pentru Jeonbuk încă din minutul 23, dar echipa lui Dan Petrescu a fost egalată cu şase minute înainte de pauză, prin golul lui Gerso. 

În repriza a doua, însă, elevii lui Dan Petrescu au rezolvat calificarea. Paik Seung-Ho a marcat pentru 2-1 în minutul 62, iar scorul final a fost stabilit în minutul 90+8, când Park Jae-Yong a marcat de la 11 metri. 

Finala va fi disputată între Jeonbuk şi câştigătoarea semifinale dintre Pohang şi Jeju United. Jeonbuk are două cupe cucerite în ultimii trei ani, şi este deţinătoarea trofeului, scrie Flashscore

Dinu Todoran a povestit cum erau antrenamentele cu Dan Petrescu 

"A fost și greu, și frumos. E genul de antrenor care te face ca jucător să dai totul, din toate punctele de vedere. E antrenorul căruia nu îi scapă niciun detaliu și tu ca fotbalist ai toate informațiile la dispoziție. Ești bine pregătit tactic, fizic, tehnic, mental, nu se pune în discuție.

Mulți poate nu știu cealaltă parte a lui Dan Petrescu, care este un antrenor de grup. Știam când să ne distrăm, când să muncim, știam absolut tot, tot. Unul dintre cei mai buni antrenori ai României, e clar.

Antrenamentele erau normale ca intensitate, pentru că jucam la nivel înalt. Nu poți să ai rezultate și să te pregătești la intensitate scăzută, niciodată", a spus Dinu Todoran, pentru digisport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel