Superliga Romaniei Dan Petrescu își reintră în drepturi! CFR Cluj a oficializat despărțirea de trei jucători

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Clubul de fotbal din Gruia s-a despărțit de trei jucători, anunțul fiind realizat de către oficiali pe pagina de Facebook.



Revenit în Gruia la finalul primăverii, Dan Petrescu își continuă mutările pentru a ținti noile obiective ale Superligii, pentru CFR Cluj.

CFR se desparte de trei jucători

Clubul CFR Cluj a ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a colaborării cu jucătorul Filippo Falco. În vârstă de 32 de ani, Falco a fost transferat în iarnă la clubul ardelean, de la Steaua Roșie Belgrad, dar nu a jucat deloc pentru echipa condusă acum de către Dan Petrescu. El a fost rezervă într-un singur meci, respectiv sfertul de finală din Cupa României, jucat în fața formației de la Corvinul Hunedoara (0-4).

De asemenea, clujenii se despart și de fundașul Petar Mamić, al cărui contract a ajuns la final. Acesta a ajuns în luna ianuarie la CFR Cluj, formație pentru care a jucat doar trei partide în Superligă și una în Cupa României.

Cel de-al treilea jucător de care se despart ardelenii este Omar El Kaddouri! al cărui contract, de asemenea, a ajuns la final. Acesta a venit în Gruia tot în luna ianuarie, înregistrând 9 partide în tricoul CFR-ului și reușind să marcheze un gol. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?