Superliga Romaniei Dan Şucu a confirmat transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Încă un kosovar semnează cu Rapid Bucureşti. Dan Şucu a confirmat transferul lui Ermal Krasniqi. "Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului.

Îi urăm bun-venit și sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le știm cu toții, locurile 1-3 și de ce nu, chiar și titlul de campioană. 

Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanți, jucători competitivi, care să facă diferența pentru echipa noastră și pentru minunații noștri suporteri. Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: ‘Bine ai venit în Giulești, Ermal!’”, a declarat Dan Șucu, pentru FANATIK.

Ioan Varga, patronul clujenilor, anunţase că are ofertă de la Rapid pentru Krasniqi

"Pentru Krasniqi avem trei oferte. Una de la Columbus Crew (n.r. echipa la care evoluează Alexandru Mățan), una de la Rapid și una din Italia. Discuțiile cele mai avansate sunt însă cu cei de la Rapid. Sunt șanse mari să ajungă acolo", a declarat Ioan Varga pentru Digisport. 

Ermal Krasniqi este al treilea transfer făcut de Rapid Bucureşti în această iarnă, după Boris Burmaz şi Florent Hassani. 

Conform sursei citate, Rapid a plătit 1 milion de euro pentru Krasniqi, iar CFR Cluj păstrează 20% procent din vânzarea jucătorului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel