Superliga Romaniei Dan Şucu a făcut primele declaraţii după ce Rapid a semnat cu Neil Lennon. Mesaj direct pentru jucători, cu referire la Albu şi Borza

Data publicării:
Facebook FC Rapid
Facebook FC Rapid

Dan Şucu, finanţatorul celor de la Rapid, a făcut primele declaraţii după ce Neil Lennon a semnat contractul cu giuleştenii. Acesta a avut un mesaj direct pentru jucători, făcând referire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. Neil Lennon a semnat un contract valabil 2 ani cu Rapid. Nord-irlandezul are 5 titluri câştigate cu Celtic Glasgow, 4 Cupe ale Scoţiei, dar şi o cupă a Ciprului, cu Omonia Nicosia. 

Mă mulțumește faptul că domnul Neill Lennon, o legendă în Marea Britanie, atât ca jucător, cât și ca antrenor, se alătură proiectului nostru. Luând în considerare cariera sa, este cel mai titrat specialist străin venit să antreneze în România. Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate. Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat", a declarat Dan Şucu, conform vişiniu.ro.

Mesaj direct pentru jucători, cu referire la Alexandru Albu şi Andrei BorzaȘi, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul. Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă. Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată, a mai spus finanţatorul. 

De ce nu a venit Martin O'Neill la Rapid

Înainte să apară varianta Neil Lennon, Martin O'Neill părea favoritul postului de antrenor la Rapid. Cu toate astea, situaţia financiară a clubului nu a permis o investiţie atât de mare, spune Dan Şucu. Se pare, însă, că finanţatorul a primit şi sfaturi de la Mircea Lucescu, un alt antrenor cu care a fost în discuţii. 

Ne-am fi dorit să avem puterea financiară de a-i oferi un salariu pe măsura celui apărut în presă, dar, momentan, nu suntem la acel nivel. Vrem să ajungem acolo în următorii ani și putem să o facem doar pe baza unor performanțe sportive foarte bune. Domnul Lennon va fi ajutat în noul sezon și de un club RAPID mai puternic! Pe baza evaluărilor făcute împreună cu domnul Mircea Lucescu, căruia îi mulțumesc în mod special, vom continua investițiile în infrastructură, vom reforma în totalitate zona medicală (refacere, recuperare, nutriție) și, normal, vom continua investițiile în jucători valoroși, cu mentalitate de învingători. Sunt multe lucruri care vor fi schimbate în bine, dar prefer să îi las să vorbească despre ele pe colegii responsabili de implementarea lor!”, a spus Dan Șucu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel