Superliga Romaniei Dan Șucu, într-o continuă căutare de antrenor. „Va fi un antrenor străin”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Acționarul majoritar al Rapidului a decis să înceapă negocierile cu un antrenor străin, în detrimentul lui Marius Șumudică, pentru funcția de tehnician al echipei giuleștene.Șucu se orientează în afara țării

Dan Șucu a avut numeroase discuții, atât cu Marius Șumudică, cât și cu Mircea Lucescu, dorind să găsească varianta cea mai potrivită pentru înlocuitorul lui Bogdan Lobonț.

„În acest weekend, Dan Șucu e decis să închidă sau să avanseze cât se poate de mult cu viitorul antrenor. Va fi un antrenor străin. Sunt două variante pe masă pentru Dan Șucu. Din informațiile noastre, e foarte posibil ca Dan Șucu să se întâlnească cu ambii antrenori în acest weekend.

Și cu Martin O’Neilll și cu celălalt, nord-irlandezul Neil Lennon, informație furnizată de colegii noștri de la iamsport.ro. Deci sunt șanse foarte, foarte mari să avem un antrenor nord-irlandez la Rapid”, a transmis Cristi Coste, la Fanatik Superliga.

Marius Șumudică, anunțat că nu va fi antrenorul Rapidului

Antrenorul român a ieșit din calculele lui Dan Șucu în ceea ce privește funcția de tehnician al Rapidului. „Șumi” a dorit să transmită un mesaj conducerii și echipei giuleștene, urându-le succes în următorul sezon.

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, a fost mesajul transmis de Șumudică. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel