Superliga Romaniei Dan Şucu, mesaj pentru fanii rapidişti după zvonurile privind transferul lui Rahmani. "Eu nu plec cu bani acasă"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Albion Rahmani ar fi urmărit de mai multe echipe din vestul Europei, iar Rapid ar putea primi o ofertă scrisă în curând. Kosovarul a marcat deja 13 goluri în Liga 1, în condiţiile în care a fost şi accidentat şi a lipsit în a doua jumătate a sezonului de toamnă. 



Invitat la emisiunea "Suflet de Rapidist", Dan Şucu, finanţatorul giuleştenilor, a vorbit despre un posibil transfer al atacantului adus în vara anului trecut. Va fi o sumă de 5 milioane de euro suficientă pentru a-i da drumul? Albion Rahmani a fost adus la Rapid pentru a-l înlocui pe Marko Dugandzic, golgheterul campionatului sezonul trecut. 

"Rahmani bagă mingea în poartă, dar Burmaz o bagă şi el. Şi Krasniqi bagă mingea în poartă, şi Petrila. Toţi jucătorii noştri reuşesc asta, ceea ce e foarte bine. În ceea ce îl priveşte pe Dugandzic (n.r. golgeterul sezonului trecut în Liga 1), are 30 de ani. Îi arăţi posibilitatea unui astfel de jucător să aibă un contract pe trei ani, în care să câştige de şase ori mai mult, şi îi refuzi posibilitatea de a pleca, în condiţia în care clubul încasează 1,5 milioane de euro, când a plătit sub 200.000 pe el... E greu să îi dai explicaţie jucătorului respectiv. Şi nu ştii dacă va mai fi acelaşi jucător. Era greu să îi spun că nu se poate", a declarat finanţatorul Rapidului.

Ulterior, Dan Şucu a avut un mesaj pentru fanii rapidişti. Acesta le-a transmis că jucătorii aduşi din campionate vecini nu văd Rapidul ca pe o destinaţie finală, ci mai degrabă ca pe o oprire intermediară. A spus, însă, şi că banii care vor fi câştigaţi de pe urma vânzării unui jucător vor fi reinvestiţi în aducerea de noi talente la Rapid. 

"În ceea ce priveşte ceilalţi jucători, mulţi dintre ei veniţi din campionate vecine, jucători de elită, mai toţi, trebuie să recunoaştem, văd pasajul prin Rapid nu ca o gară finală, ci ca o gară intermediară. Ei văd posibilitatea ca de aici să plece mai departe. Am primit oferte interesante pentru Emmers, spre exemplu. Din păcate, a fost accidentat. Dar campionatul României este foarte vizibil, iar prezenţa la Rapid este şi mai vizibilă.

În mod cert, şi Rahmani va merge mai departe, către un campionat şi mai puternic decât al nostru. Dar nu e singurul. Ceea ce e important pentru rapidişti este să înţeleagă că dacă există o profitabilitate din acest transfer, ea va fi folosită tot în interesul Rapidului, pentru a aduce jucători buni. Eu nu plec cu bani acasă, i-am cerut voie soţiei şi nu mă ceartă", a declarat Dan Şucu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?