Fotbal Dan Șucu promite Rapidului o primă fără precedent, la o victorie împotriva FCSB. Gigi Becali le dă... praf în ochi: Păi cine e, mă, Rapid?

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Șucu abia așteaptă să scoată banii din buzunar, după meciul FCSB - Rapid. 



Dan Șucu, patronul Rapidului, afirmă că este și un meci al orgoliilor cel dintre Rapid și FCSB. ”Vor avea o primă cum până acum nu au mai avut în acest campionat” a declarat Șucu, adăugând: ”Băieţii o primesc la o victorie împotriva FCSB-ului şi de-abia aştept să-mi ia banii”. ”Aceşti bani se împart, bineînţeles, undeva la 27-28 de jucători” a specificat Șucu. Ar fi vorba despre 40.000 de euro. 

Gigi Becali, într-o intervenție pentru Fanatik, râde. Consideră că e ”normal să aibă orgolii cu mine toți, cu mine au intrat în fotbal”. ”Știi de ce-i dă? Că nu-i ia” a reacționat patronul FCSB. Când i s-a spus că merge replica asta direct pe TikTok, a ajuns la calcule: ”Dacă mă fac influencer, eu cât câștig, mă?”. Cu privire la prima pentru jucătorii Rapidului, Gigi Becali revine: ”Are și el orgoliile lui - Șucu n.r.. Numai că nu o să-i dea, o să-i țină în buzunar”. Patronul FCSB spune că el nu le dă prime jucătorilor FCSB: ”Păi cine e, mă, Rapid? El are orgolii cu mine, eu nu am cu el”. Spune că el are orgolii cu Dinamo. ”Rapidul a fost tot timpul jos față de mine” declară Gigi Becali, pentru Fanatik

Meciul se joacă duminică, la 20:30. În clasament, FCSB e pe primul loc, iar Rapid pe trei. 

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Fotbal
Tagurile articolului: becali fcsb prime rapid sucu




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel