Stiri Dani Alves va fi judecat în februarie 2024 pentru acuzaţia de viol

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Brazilianul Dani Alves va fi judecat în luna februarie. Fostul fotbalist al celor de la FC Barcelona este acuzat de viol. 



Procesul fotbalistului brazilian Dani Alves, acuzat de un viol comis într-o discotecă în decembrie 2022, va avea loc în zilele de 5, 6 şi 7 februarie, a anunţat, miercuri, tribunalul din Barcelona, unde se va desfăşura procesul, informează AFP.

Fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, fost internaţional brazilian, se află în detenţie provizorie din ianuarie 2023 într-o închisoare din apropiere de Barcelona.

Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru Dani Alves. De asemenea, parchetul cere ca reclamantei să i se plătească despăgubiri în valoare de 150.000 de euro şi "interdicţia (pentru Alves) de a se apropia de ea", potrivit rechizitoriului.

Fundaşul în vârstă de 40 de ani este acuzat de o tânără că a violat-o la sfârşitul lui decembrie în toaletele unei discoteci la modă din Barcelona.

Alves contestă faptele.

Justiţia spaniolă s-a opus în mod repetat eliberării sale în aşteptarea procesului, în special din cauza unui "risc ridicat de fugă" a jucătorului în Brazilia, care, la fel ca multe alte ţări, în general nu-şi extrădează resortisanţii.

Alves şi-a schimbat versiunea de mai multe ori, ajungând până acolo încât să spună într-un videoclip la începutul lunii ianuarie că nu a întâlnit-o niciodată pe reclamantă. El s-a justificat afirmând că nu vrea să-şi pună în pericol căsătoria.

Unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din toate timpurile, Alves a avut cea mai bună perioadă din cariera sa la Barca, între 2008 şi 2016, perioadă în care a câştigat 23 de trofee, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel