Stiri Dani Alves va sta 4 ani şi jumătate după gratii. A fost condamnat pentru viol

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul brazilian Dani Alves, fost la Barcelona, a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru viol. 



Brazilianul se afla deja în arest preventiv din ianuarie 2023, după ce o tânără de 23 de ani l-a acuzat că a agresat-o sexual într-o discotecă din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022. 

În acel moment, el venise în vacanţă la Barcelona după ce a participat cu naţionala Selecao la Cupa Mondială din Qatar. 

După un proces care s-a întins pe mai multe săptămâni, Secţia 21 a tribunalului din Barcelona l-a condamnat pe Dani Alves la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, alţi cinci de libertate sub supraveghere şi la nouă ani de distanţare faţă de victimă. În plus, Dani Alves trebuie să îi plătească tinerei de 23 de ani 150.000 euro ca despăgubiri. 

Sentinţa este la jumătate faţă de cât ceruse parchetul spaniol, în timp ce acuzarea particulară ceruse 12 ani de închisoare pentru acesta. 

Dani Alves are 40 de ani şi este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie. La FC Barcelona, echipă la care a jucat între 2008 şi 2016, a cucerit 23 de trofee. El a mai jucat la Sevilla, Juventus, PSG şi Sao Paulo. 

Când a fost arestat, Dani Alves era sub contract cu mexicanii de la Pumas UNAM, care însă i-au reziliat imediat contractul, scrie Agerpres. 



Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?