Liga Campionilor Dani Carvajal, mesaj de mare campion înainte de meciul cu Bayern Munchen

Data publicării:
Facebook Real Madrid
Facebook Real Madrid

Real Madrid o înfruntă pe Bayern Munchen în returul semifinalelor Ligii Campionilor. În tur, la Munchen, scorul a fost de 2-2. 



Dani Carvajal, unul dintre veteranii echipei lui Carlo Ancelotti, a avut un discurs de mare campion la conferinţa de presă dinaintea partidei. 

"Am câştigat 5 Ligi şi am jucat 412 meciuri pentru Real Madrid? Păi, sunt mândru că am aceste cifre pentru club. Suntem concentraţi, ştim importanţa acestui meci. Sperăm că ne vom califica în finală. Suntem entuziasmaţi, şi ştiu că fanii sunt optimişti. Sper să ne putem ridica la înălţimea aşteptărilor lor. 

E important de reţinut că mare parte din succesul nostru i se datorează lui Carlo Ancelotti, dar şi staff-ului său. În vară au plecat Benzema, Asensio, precum şi alţi jucători. Ne-am confruntat cu accidentări la jucători importanţi, dar ne-am descurcat foarte bine. Am câştigat aproape totul în acest sezon. Carlo Ancelotti şi echipa lui ne-au ajutat foarte mult", a declarat Dani Carvajal. 

"Ştim ce înseamnă să porţi tricoul lui Real Madrid"

"Am fost foarte privilegiat în carieră. Dacă aş putea vorbi cu mine în tinereţe, mi-aş spune să fiu sincer cu mine, dar şi să mă distrez pe teren. Ştim ce înseamnă să porţi tricoul lui Real Madrid. E cel mai solicitant club, atât pe teren cât şi în afara lui. Dar ne place asta. 

Am auzit că sunt oameni care spun că ar putea fi ultimul meci pe Bernabeu în Ligă pentru Modric sau Nacho. Ce simt legat de asta? Sper ca eu să pot juca aici cât pot de mult, şi îmi doresc acelaşi lucru şi pentru ei. Dar fiecare jucător îşi ştie propria situaţie. Eu sper ca ei să se bucure de fiecare moment, şi vom vedea la final ce se întâmplă. 

Mie, spre exemplu, îmi plac foarte mult meciurile de genul ăsta. Nici nu contează unde joc, pentru că toţi mergem în aceeaşi direcţie", a mai spus fotbalistul. 

Legat de tinerii din echipă, Carvajal a spus că "acum câţiva ani eram şi eu ca ei. Au venit foarte bine pregătiţi, toţi. Ştiu ce înseamnă să fii aici, ştiu ce vrea clubul de la ei. S-au descurcat foarte bine. Real Madrid se îmbunătăţeşte constant. Vini jr, spre exemplu, a devenit mai bun la toate capitolele. Pasează, finalizează, se antrenează mult. E unul dintre cei mai buni din lume. Ştiu că eu sunt un veteran aici. Aşa că jobul meu este să fiu un model pentru aceşti tineri". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?