Superliga Romaniei Dani Coman îl sfătuieşte pe Horaţiu Moldovan să plece de la Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dani Coman, fostul portar al celor de la Rapid, actual preşedinte la Hermanstadt, îl sfătuieşte pe titularul echipei naţionale, Horaţiu Moldovan, să se transfere. 



”Nu duc lipsă de rezerve, îl au pe Drăghia, un rapidist adevărat, care și-a acceptat locul în echipă. Sunt convins că l-a ajutat foarte mult pe Moldovan. Moldovan e un portar bun.

Acum doi ani, când începuse să apere, ziceam că nu a arătat nimic din ceea ce poate. Așa s-a întâmplat, a demonstrat atât la Rapid, cât și la echipa națională că e un portar valoros, echilibrat.

Dacă ar fi să îi dau un sfat, mi-aș pune multă lume în cap, dar la cum îl cunosc, mi s-a părut un băiat inteligent, care știe să ia decizii bune pentru el.

De ce nu se poate gândi că la o altă echipă poate fi titular? Trebuie să riști! O oportunitate nu apare la tot pasul. Se pot întâmpla multe, pot apărea accidentări. Sunt oportunități în fotbal de care trebuie să profiți”, a declarat Dani Coman la emisiunea Liga Digisport.

Victor Angelescu anunţă că Rapid ar putea transfera un portar 

”Ne gândim să aducem și un portar. Sigur, Moldovan, dacă va avea o ofertă foarte bună, poate pleca. Sunt convins să Horațiu o să plece ori în iarnă, ori în vară.

Șansele să rămână după vară sunt aproape de zero. Noi avem o clauză de reziliere, dacă vine un club să o plătească, nu ne putem opune.

Am stabilit cu Horațiu un termen până la care poate să plece în această iarnă. Dacă va fi depășit, va rămâne. El vrea să plece la un club la care să joace și diferența de salariu să fie mare. Termenul e finalul lui ianuarie”, a declarat Victor Angelescu, la Fotbal Club.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?