Superliga Romaniei Dani Coman: „Indiferent de cât de mult țin eu la Rapid...” Șanse să vină în Giulești?

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Daniel Coman s-a despărțit de clubul de fotbal FC Hermannstadt la începutul lunii aprilie, fiind liber de contract. Acesta s-a pronunțat cu privire la o posibilă colaborare cu gruparea giuleșteană.



Dani Coman nu vine la Rapid

Daniel Coman este liber de contract, în momentul de față, după ce a încheiat colaborarea cu FC Hermannstadt. Fostul portar al Rapidului a spus clar care este posibilitatea revenirii sale la clubul din Giulești. Fostul oficial al sibienilor a afirmat că nu ar reveni la Rapid, unul dintre motivele acestuia fiind respectul pe care îl poartă față de bunul său prieten, Daniel Niculae.

„Dacă mi s-ar propune acum să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae nu aș face-o, indiferent de cât de mult țin eu la Rapid”, a declarat Daniel Coman, potrivit digisport.ro

Niculae ar fi părăsit clubul giuleștean

Au existat mai multe informații conform cărora Daniel Niculae și-ar fi dat demisia din funcția de președinte al clubului din Giulești.

„Daniel Niculae a hotărât ca în această vară să plece de la Rapid, să își dea demisia. Nu știu dacă va fi întors sau nu va fi întors. A luat o decizie dură, tranșantă, cu câteva zile înaintea meciului cu Craiova.

După eșecul din Giulești se pare că decizia lui este definitivă. Daniel Niculae va pleca din postul de președinte al Rapidului, dar la vară. Nu vrea să tulbure apele, să adâncească și mai mult criza. 

Nu vrea să tulbure apele acum, dar la finalul sezonului, Daniel Niculae este istorie la Rapid. Este, în primul rând, decizia lui. Nu știu dacă domnul Șucu și domnul Angelescu vor încerca să îl întoarcă.

CITEȘTE ȘI Dan Șucu anunță restructurări masive la echipa Rapidului! „Vom interveni pentru a aduce rigurozitatea și performanța!”

Dar Daniel Niculae a luat decizia, le-a spus și prietenilor apropiați, iar din vară nu va mai fi la Rapid. S-a plâns celor din jur că nu mai simte susținere din partea acționarilor”, a spus Horia Ivanovici, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?