Fotbal Dani Coman pleacă de la FC Hermannstadt! La ce echipă merge acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Președintele FC Hermannstadt, Dani Coman, a decis să încheie colaborarea cu echipa sibiană, dându-și demisia. Acesta ar urma să se alăture unui alt club de fotbal, din cea de-a doua ligă.



Coman ar merge la FC Argeș

Dani Coman nu mai este președintele clubului Hermannstadt, după ce și-a dat demisia. Acesta a ales să se despartă de formația din Sibiu pentru a merge la FC Argeș, echipă de fotbal din Liga 2.

În cursul zilei de vineri, surse din cadrul clubului Hermannstadt au comunicat faptul că Dani Coman și-a dat demisia joi, 11 aprilie. Cu toate acestea, fostul fotbalist nu va rămâne pentru prea mult timp fără ocupație, întrucât el a ales să semneze cu FC Argeș.

Pleacă de la Hermannstadt, dar nu alege CFR Cluj.

Chiar dacă existau zvonuri care induceau ideea unei colaborări cu CFR Cluj, se pare că Dani Coman va ajunge în liga secundă. Acesta ar fi fost  fost miercuri, 10 aprilie, împreună cu Eugen Neagoe, la primăria orașului Pitești.

Mai mult decât atât, se vehiculează că Dani Coman va fi prezentat oficial luni, la clubul muntean. Noul președinte al clubului argeșean ar dori să se întâlnească cât mai repede cu galeria, întrucât între suporteri și primarul orașului Pitești, Cristian Gentea, nu sunt relații foarte bune. Astfel, Dani Coman ar fi, în acest fel, intermediarul celor două părți.

„A fost greu până în acest moment. Știți că s-a demolat stadionul la Pitești, va începe contrucția stadionului. Nu am avut unde să ne antrenăm, ne-am tot plimbat dintr-o parte în alta, pe terenul la marginea orașului.

Mă bucur de venirea lui Dani Coman, am mai lucrat cu el și ne cunoaștem destul de bine. Îl aștept cu mare drag și sper să reușim ce ne dorim cu toții”, a spus Neagoe la Fanatik Superliga.

Astăzi, FC Hermannstadt întâlnește UTA Arad, meci din a patra etapă a play-out-ului SuperLigii României. Partida dintre cele două va avea loc pe Stadionul Francisc Neuman, la ora 17:30.

Fiecare dintre echipe s-a impus pe teren propriu, sibienii în tur, scor 2-1, în timp ce arădenii au ieșit victorioși „acasă”, scor 2-0.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel