Superliga Romaniei Daniel Niculae, luat de poliţie de acasă după ce nu a răspuns la telefon. Dan Şucu spune că "nici mie nu îmi răspunde câteodată"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Niculae a fost în centrul scandalului de la FC Rapid săptămâna trecută, când a fost luat de poliţişti de acasă şi dus la audieri în dosarul introducerii materialelor pirotehnice pe stadion. 



Potrivit unor surse judiciare, poliţia s-a prezentat la Daniel Niculae acasă după ce preşedintele Rapidului nu a răspuns la telefon, sunat fiind de procurorii care voiau să îl cheme la audieri. 

CITEŞTE ŞI Daniel Niculae, dus la audieri în dosarul petardelor aruncate pe teren la Rapid - FCSB. Dan Şucu, prima reacţie

Dan Şucu, acţionarul majoritar al clubului, a spus că nici lui nu îi răspunde uneori la telefon Daniel Niculae. 

"Se întâmplă câteodată ca Daniel să nu răspundă la telefon un număr de ore. Mi se întâmplă şi mie câteodată, pur şi simplu să nu răspundă la telefon. Pe de altă parte, eu auzisem că a fost ridicat cu mascaţii. Dar nu a fost aşa. Au fost doi oameni care s-au dus la el, l-au invitat în mod civilizat. Înţeleg că are calitatea de suspect", a declarat Dan Şucu la Digisport. 

Este afectat Rapidul de arestarea lui Liviu Ungurean?

Întrebat cum afectează clubul faptul că liderul de galerie, Liviu Ungurean, a fost reţinut 30 de zile, Dan Şucu a spus că "galeria, pentru Rapid, este extrem de importantă. Şi sinergia între public şi echipă e probabil mai importantă decât la orice altă echipă din România. Echipa are nevoie serioasă de încurajările care vin de la public. Că încurajările sunt la Iaşi, pe Giuleşti, pe Arena Naţională, la Cluj sau la Arad, trebuie să se întâmple. Pentru echipă e foarte important. Şi pentru imaginea Rapidului. E un factor diferenţiator. Noi aşa o vedem". 

"Faptul că Liviu e arestat... nu ştiu ce să spun. E o povară psihologică, într-o oarecare măsură. Noi toţi simţim nevoia unei galerii, şi decizia de a nu încuraja echipa în meciul cu Farul nu cred că a fost o decizie bună. Sunt convins că nu a venit de la Liviu, nu cred că el, personal, ar fi încercat să transmită un astfel de mesaj. Puteam să transmitem un mesaj 10 minute, şi apoi să încurajăm echipa. Dar repet, galeria e un organism viu, complet independent, şi într-un oarecare conflict permanent cu conducerea. Nu intenţionăm să intervenim în niciun fel acolo, nu suntem bineveniţi în viaţa galeriei", a mai punctat Dan Şucu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?