Echipa nationala Daniel Pancu a explicat rezultatul României cu Belgia: „Nu avem fotbaliști care să joace în cupe europene”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul român a analizat jocul echipei naționale a României cu selecționata Belgiei de sâmbătă seară, scor 2-0.Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Belgiei cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania.

Daniel Pancu a analizat meciul în care „tricolorii” au fost învinși de „Diavolii roșii”, explicând care sunt caracteristicile jucătorilor celor două formații.

„Habar n-au ce înseamnă Europa”

„Ca evoluție, a fost mai bine decât mă așteptam. Nu avem fotbaliști care să joace în cupe europene, din trei în trei zile sau la echipe campioane. Excepție Coman în primul meci și Olaru ieri, plus Man și Mihăilă care au câștigat un campionat în Serie B. Restul habar n-au ce înseamnă Europa. S-au făcut cunoscuți acum prin echipa națională, nu prin echipele lor de club.

E greu pentru un jucător care nu e obișnuit mental cu victorii săptămână de săptămână. E greu să te aduni în câteva zile. Am încercat să jucăm. Le-am oferit suficiente spații.

Scorul putea fi mult mai drastic. Și noi puteam să marcăm prin Man. E un paradox. Jucătorii noștri acumulează experiență internațională la turnee finale.

Sunt sigur că vom mai juca minim două meciuri la EURO. Echipa națională va fi mai bună după acest turneu, dar depinde doar de evoluția lor individuală.

Vor trebui să își găsească cluburi importante. Nu știu, ori nu au manageri buni, ori se mulțumesc cu statutul de a juca la echipe mici.”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport Matinal.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel