Echipa nationala Daniel Pancu dă un pronostic pentru al doilea meci al naționalei. Ce trebuie să ia în calcul „tricolorii” în fața „Diavolilor Roșii”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul român a declarat la ce trebuie să se aștepte jucătorii naționalei României în meciul de sâmbătă, jucat împotriva Belgiei.Daniel Pancu: „O victorie cu Belgia ar depăși toate așteptările”

Selecționerul naționalei U21 crede că Edward Iordănescu nu va face multe schimbări în echipa de start. De asemenea, el a avut cuvinte de laudă la adresa lui Denis Drăguș, jucător apreciat de numeroase personalități, după prestația avută în partida cu Ucraina.

„Indiferent cum decurge acest turneu în continuare, experiența asta te face mai bun. Sper să dureze cât mai mult aventura din vara asta. Mi-e greu să cred să cred că se vor produce schimbări, cu toate că Edi a fost mereu surprinzător și a schimbat de la meci la meci.

Bine, se juca din trei în trei zile. Nu cred că se poate întâmpla acum în acest turneu final. O victorie cu Belgia ar depăși toate așteptările. Toți sunt extraordinari, dar la ce transmite echipei și agresivitatea lui din teren, m-a impresionat Drăguș. La primul joc el a fost locomotiva. Cu Șumudică, atât Drăguș cât și Niță au renăscut.

Belgia ne va trata... vin după o înfrângere și joacă decisivul cu noi. Sunt conștienți că se schimbă mult datele problemei. Probabil că din punct de vedere tactic nu va fi diferită cu mult pregătirea jocului, pentru că întâlnim o echipă cu jucători în atac și mai valoroși decât ai Ucrainei.

Pleci de la ideea de a nu le da spații, de a avea întotdeauna dublaj, să fii echipă scurtă. Să ai aceleași realizări în atac. Atât timp cât entuziasmul ăsta va fi menținut, echipa României va fi bine!”, a spus Daniel Pancu.

Egal cu Belgia, transmite Pancu

„Poate îmi iese acesta pe care l-am dat la meciul cu Ucraina (n.r. - potențial rezultat): 1-1. Eu am dat România pe locul doi și după aceea jucăm cu Franța care ne trimite acasă”, a mai declarat Daniel Pancu, potrivit as.ro

Echipa națională a României va înfrunta selecționata Belgiei sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 22:00. Meciul se va desfășura pe RheinEnergieStadion din Köln.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel