Superliga Romaniei Daniel Popa a semnat cu FCSB, dar e avertizat. "La banii ăştia, trebuie să îşi asume criticile"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Popa a fost transferat de la U Cluj la FCSB şi va fi plătit cu 16.000 euro pe lună de Gigi Becali. Atacantul este însă avertizat că, în cazul în care va fi criticat sau nu va juca, trebuie să îşi asume. 



Cel care l-a avertizat este deja fostul său antren

”Nu am putut să îl sfătuiesc pe Daniel, îl pot înțelege. A fost cel mai bun an din cariera lui, e o oportunitate să joci la un astfel de nivel, se poate întâmpla orice, poate avea un sezon mai slab.

Se gândește la familia lui, e normal. Inclusiv clubul a avut de câștigat. Este o oportunitate pentru el. A fost un băiat extraordinar și l-am respectat atât ca jucător, cât și ca om. Este un tip foarte serios.

În momentul în care merg la FCSB, jucătorii știu la ce trebuie să se aștepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să își asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câștig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că și noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând și comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuții individuale cu el. M-a sunat ieri și mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League. 

De la U Cluj la FCSB ar putea pleca şi Alexandru Chipciu, dar Gigi Becali i-a transmis jucătorului că nu vrea să plătească sumă de transfer pentru el. Astfel, Chipciu trebuie să se înţeleagă cu cei de la U Cluj pentru a pleca liber de contract. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?