Superliga Romaniei Daniel Popa, transferat la FCSB de Gigi Becali peste capul oamenilor din staff. Mihai Stoica îl vede pe Miculescu cel mai bun număr 9. "Sper să mă înşel"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a transmis că transferul lui Daniel Popa, de la U Cluj, la FCSB, este făcut exclusiv la dorinţa lui Gigi Becali, care nu a ţinut cont de staff-ul tehnic. 



"Eu am o deprindere. Câteodată e bună, câteodată e greşită. Eu iau CV-ul, pentru mine contează şi CV-ul. Eram acum mulţi ani, prin 2012, iar Gigi Becali l-a adus pe Nikolic, peste capul staff-ului, pe o sumă mare. Eram cu Nikolic la un restaurant, ne cunoşteam, şi a apărut o declaraţie că MM nu l-a vrut. I-am zis "băi, Niko, uite care e treaba. Citeşte acolo, da, e adevărat. Dar asta nu înseamnă că nu o să fiu lângă tine să te sprijin, dacă ai nevoie. Dar fă-mă să mă fi înşelat". Cu Nikolic, echipa a făcut performanţe foarte mari. Am bătut Ajax, am bătut Copenhaga. Deci a avut Gigi dreptate, nu eu. Sper să mă înşel şi de data asta. 

Eu am spus, nu am cum să retractez ce am spus. Pentru mine, cel mai bun număr 9, român, este Miculescu. Dar o să fie concurenţă. Şi probabil că Gigi nu se va opri aici. Poate vine şi Louis Munteanu, cine ştie. Dar nu ştiu absolut nimic despre el", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Popa că nu îi va fi uşor la FCSB 

”Nu am putut să îl sfătuiesc pe Daniel, îl pot înțelege. A fost cel mai bun an din cariera lui, e o oportunitate să joci la un astfel de nivel, se poate întâmpla orice, poate avea un sezon mai slab.

Se gândește la familia lui, e normal. Inclusiv clubul a avut de câștigat. Este o oportunitate pentru el. A fost un băiat extraordinar și l-am respectat atât ca jucător, cât și ca om. Este un tip foarte serios.

În momentul în care merg la FCSB, jucătorii știu la ce trebuie să se aștepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să își asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câștig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că și noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând și comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuții individuale cu el. M-a sunat ieri și mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău înainte de meciul cu Universitatea Craiova din barajul pentru Conference League. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?