Stiri Dănuţ Lupu a ieşit condiţionat din închisoare. "Mi-am îndeplinit fracţia"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost eliberat condiţionat din penitenciar, acolo unde a ajuns după ce a fost prins de mai multe ori conducând fără permis de conducere. 



”Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus Dănuţ Lupu judecătorului, miercuri dimineaţă. 

Avocatul fostului fotbalist spune că acesta a avut un comportament exemplar în perioada petrecută după gratii. 

”Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate.

Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu. 

Clientul meu se va reintegra în societate. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă", a declarat Ingrid Miclăuş, avocatul lui Dănuţ Lupu, la ieşirea din tribunal. 

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu executare, însă a stat după gratii doar cinci luni. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel