Echipa nationala Dănuț Lupu, concluzie clară după victoria belgienilor. „Am fost inexistenți”. Ce „tricolor” a avut o evoluție slabă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul reprezentant al echipei naționale a României a analizat meciul dintre Belgia și România de sâmbătă seară, scor 2-0, spunând care este „tricolorul” ce a evoluat cel mai slab.Dănuț Lupu a declarat că a rămas dezamăgit de prestația echipei naționale a României. Fostul internațional a spus că jocul din prima repriză a jucătorilor lui Edi Iordănescu, a fost, cu precădere, cel mai slab.

De asemenea, el crede că Nicolae Stanciu, căpitanul „tricolorilor”, nu s-a ridicat la nivelul din partida de debut cu Ucraina, când a înscris senzațional de la 21 metri distanță și a fost desemnat „jucătorul meciului”.

Dănuț Lupu: „Stanciu a fost într-o zi nefastă”

„În prima repriză au dat senzația că nu pot mai mult. Am fost inexistenți în prima repriză. Dacă în meciurile cu Ucraina am câștigat 90% din duelurile unu contra unu, aseară nu am câștigat niciun duel.

Stanciu a fost într-o zi nefastă. Eu cred că a fost cel mai slab joc al lui de când e la echipa națională. A greșit șapte pase consecutive.

Eu cred că i-a dăunat și declarația pe care a făcut-o după jocul cu Ucraina. Cred că foarte multă lume i-a reproșat lucrul ăsta și cred că l-a afectat psihic.

Nu am văzut nici dorința aia cu care ne-am obișnuit de la Stanciu. Părea că nu l-a interesat foarte mult. De alergat, poate toată lumea să alerge! Să greșești șapte pase una după alta…

Mi s-a părut că nu a fost la fel de conectat ca la meciul cu Ucraina. A fost cel mai slab joc al lui. Îmi doresc din tot sufletul ca miercuri să mă contrazică, a declarat Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Chiar dacă naționala României a fost învinsă de selecționata Belgiei cu scorul de 2-0, aceasta rămâne pe prima poziție în Grupa E. Meciul cu Slovacia de miercuri, 26 iunie, este foarte important pentru calificarea în optimile competiției.

Programul și rezultatul parțial al României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 2-0)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel