Echipa nationala Dănuț Lupu iese în apărarea lui Edi Iordănescu: „A reușit să facă o echipă națională unită”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist a comentat evoluția echipei naționale din cadrul meciurilor amicale cu Bulgaria și Liechtenstein, dând detalii despre modul în care s-a calificat selecționata de fotbal a României la EURO 2024.



Echipa națională a României a finalizat meciurile de pregătire înaintea competiției EURO 2024, reușind doar două remize albe cu reprezentantele Bulgariei și Liechtensteinului.

Dănuț Lupu nu s-a alăturat criticilor selecționerului Edi Iordănescu după rezultatul acestor partide, spunând că antrenorul român a reușit să creeze un grup unit în cadrul formației „tricolore”.

Dănuț Lupu: „Bine că n-am luat gol”

„Este adevărat, am făcut două jocuri slabe din toate punctele de vedere. Să nu uităm că este o perioadă de încărcare la nivel fizic. Asta a contat mai mult decât rezultatele.

Bine că n-am luat gol. În această perioadă a anului, organismul jucătorului este învățat să intre în vacanță. Mai ales la noi, la români, că nu prea mergem la turneele finale.

și acum, să vă zic ceva, să recunoaștem: ne-am calificat la EURO datorită grupului, nu calităților individuale ale jucătorilor. Edi a reușit să-i strângă la un loc, să facă o echipă națională unită.

Cine știe… poate ne-am păstrat golurile pentru meciurile oficiale”, au fost declarațiile lui Dănuț Lupu, potrivit Sportpesurse.ro.

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?