Superliga Romaniei Darius Olaru recunoaște eroarea de arbitraj din meciul cu „U” Craiova: „Am simțit că nu prea a fost penalty”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul celor de la FCSB a obținut și totodată a ratat o lovitură de la 11 metri în partida cu Universitatea Craiova, încheiată cu 2-0 în favoarea oltenilor.



Olaru: „N-am cerut penalty! Eu am cerut corner”

Darius Olaru a explicat că solicitările lui au fost de acordare a unei lovituri de la colțul terenului, și nu a unei lovituri de 11 metri: „Eu încercam să-i explic, pentru că a fost acea fază de penalty. Eu am vrut să întorc mingea cu stângul într-o parte, jucătorul advers, Houri, a dat în minge și a sărit în direcția cealaltă.

Sincer, eu n-am cerut penalty la acea fază! Eu am cerut corner. Nu avea cum să meargă mingea din piciorul meu în partea cealaltă. Eu voiam să mă întorc invers. Pe mine asta m-a deranjat.

N-am cerut penalty! Am simțit că nu prea a fost penalty și apoi a venit și ratarea mea. M-am gândit în momentul în care am bătut că nu a fost penalty. Am gândit negativ și asta s-a întâmplat”, a spus Darius Olaru.

Înainte de a revedea secvențele din teren care au determinat decizia lui Rareș Vidican de a acorda lovitură de la 11 metri pentru FCSB, căpitanul campioanei SuperLigii a reacționat într-un mod nu tocmai plăcut la adresa „centralului”, adresându-i-se cu apelativul „prostule”. Despre acest moment a vorbit și Olaru, care a recunoscut că a greșit jignindu-l pe arbitru: „Am greșit când i-am spus 'prostule'. Cumva Rareș Vidican era cu spatele...”, a mai afirmat Olaru, citat de Fanatik.

CITEȘTE ȘI Darius Olaru spune că nu se aștepta să ajungă actor, la lansarea filmului „În inima naționalei”

Darius Olaru a fost prezent joi seara, la avanpremiera filmului „În Inima Naționalei - Din Vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim. La lansarea documentarului au participat, printre alții, președintele FRF, Răzvan Burleanu, selecționerul echipei naționale, Edward Iordănescu, premierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și alți jucători ai primei reprezentative, precum Adrian Șut, dar și președintele COSR, Mihai Covaliu, președinți de federații, foști fotbaliști și sportivi.

Prin filmul documentar, publicul are ocazia să călătorească împreună cu echipa națională pe toată durata preliminariilor, retrăind toate cele 10 partide din campania de calificare. Filmul va fi distribuit de Forum Film și va putea fi văzut în cinematografele din toată țara începând cu 17 mai, înainte de EURO 2024.

Următorul meci al formației FCSB va avea loc pe Arena Națională, unde vor primi vizita celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00. Partida dintre cele două echipe de fotbal va fi acompaniată de peste 50.000 de spectatori, duel la finalul căruia campionii SuperLigii vor primi medaliile și trofeul.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel