Volei Darko Zakoc, antrenorul care a dus-o pe Alba Blaj în finalele tuturor competiţiilor europene, pus în funcţie la Rapid

Data publicării:
Facebook Volei Rapid Bucureşti
Facebook Volei Rapid Bucureşti

Echipa de volei feminin a celor de la Rapid Bucureşti are un nou antrenor. Conform prezentării, "numele său este sinonim cu performanţa". 



Este vorba despre Darko Zakoc, antrenor care a câştigat de 5 ori campionatul României şi de trei ori cupa, în ultimii şapte ani. A fost până acum antrenorul celor de la Volei Alba Blaj. 

"Bun venit, Darko Zakoč! 

Darko Zakoč a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei feminine de volei a Rapidului.

Tehnician cu o vastă experiență, Darko este un nume extrem de important în voleiul românesc. 5 titluri naționale și 3 Cupe ale României în 7 ani - acesta este bilanțul impresionant realizat de sârb în perioada în care s-a aflat pe banca tehnică a celor de la Alba Blaj. De asemenea, a reușit să aducă Blajul în finalele celor 3 competiții continentale: Champions League, CEV Cup și Challenge Cup.

CV-ul sârbului cuprinde și nu mai puțin de 13 titluri naționale, 11 Cupe și o Supercupă câștigate în țara natală 

Un nume sinonim cu performanța, a mai condus în calitate de antrenor principal formații ca Partizan Belgrad, PAOK, Tomis Constanța (dublu campion și câștigător al Cupei), OK Vizura, dar și loturile naționale de senioare ale României și Serbiei.

Nu ne rămâne decât să-i urăm bun venit în Giulești și mult succes în noua sa aventură alături de Rapid!", au transmis cei de la Rapid. 

Foto: Facebook Volei Rapid 

Cu o zi înainte, secţia de volei de la Rapid anunţase despărţirea de Dragan Nesic, antrenor alături de care giuleştencele au ajuns în finala Cupei României în acest sezon.

"Mulțumim, Dragan Nešić! Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu antrenorul sârb Dragan Nešić. Ne luăm la revedere de la cel care a stat pe banca echipei noastre de volei feminin în prima parte a acestui sezon, cel alături de care am reușit calificarea în Finala Cupei României din acest an. Îi mulțumim încă o dată fostului nostru tehnician și îi dorim mult succes pe mai departe!", transmiteau atunci cei de la Rapid. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Volei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel