Fotbal Dat dispărut de Poliţia Română, Lucian Burdujan scrie pe Facebook despre... femei

Data publicării:
Facebook Lucian Burdujan
Facebook Lucian Burdujan

Lucian Burdujan, fostul atacant al lui Rapid Bucureşti, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti, a fost dat dispărut la începutul lunii noiembrie de Poliţia Română. Între timp, acesta a transmis Poliţiei că nu vrea să fie contactat de familie, dar că este viu şi în siguranţă. Sâmbătă noaptea, acesta chiar a scris şi pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat bărbaţilor. 

"bărbați, O femeie care nu te ascultă nu îți aparține. O femeie care nu ia corecturi de la tine; o femeie care nu primește instrucțiuni de la tine; o femeie care nu ia directie de la tine; acea femeie este condescendentă( atitudine plină de respect și bunăvointă) și arogantă. Ea crede că îți face o favoare fiind într-o relație cu tine. Femeia aceea crede că este mai bună decât tine și merită să fie cu cineva care este mai bun decât tine, mai bogat decât tine, mai de succes decât tine.

Femeia aceea este lipsită de respect; mereu certânduse cu tine; creând întotdeauna o dramă inutilă; nu-ți da pace pentru că ea vrea să demonstreze un punct. Acea femeie iubește materialele pentru comerț. ea te va umili și te va abandona. Deci, nu mai încerca să o schimbi. Femeia aceea te va ruina", a scris Lucian Burdujan pe pagina sa de Facebook. 

Cu două zile în urmă, acesta a distribuit un citat al lui Marcel Proust, "minciuna este cea mai folosită metodă a autoconservării". 

"Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuinţa sa, din mun. Piatra Neamţ, jud. Neamţ, şi nu s-a mai întors până în prezent", se arată pe site-ul Poliţiei Române, la categoria Persoane Dispărute.

Tatăl lui Lucian Burdujan, Ioan, a murit pe 9 octombrie 2023, la vârsta de 76 de ani. Bărbatul cânta la orgă pe străzile Romei. 

Familia lui Lucian Burdujan a apelat la o strângere de fonduri pe reţelele de socializare pentru a-l aduce pe acesta acasă, pentru a-l înmormânta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel