Echipa nationala Dat la Tottenham şi Barcelona de presă şi impresari, Drăguşin le dă tuturor calculele peste cap şi anunţă că vrea să rămână la Genoa

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin, fundaşul titular al echipei naţionale şi al celor de la Genoa, vrea să rămână în Italia cel puţin până la EURO 2024. Asta în contextul în care impresarul Florin Manea vorbeşte despre interes pentru el de la Tottenham şi Barcelona. 



Fotbalistul român a fost unul dintre protagoniştii rubricii "Campioni făcuţi în Italia", a celor de la Lega Serie A. 

"Oraşul este minunat, mă simt confortabil aici. Fanii celor de la Genoa sunt un dar pentru noi, susţin mereu echipa, chiar şi în momentele mai puţin bune de anu, trecut. Când călătorim cu autocarul, vin mereu cu scuterele pe lângă noi şi ne cântă, e frumos. 

Îmi place marea, îmi place să iau o barcă uneori şi să navighez. Porto Antico este în inima mea, la fel cum este şi centrul oraşului", a spus Radu Drăguşin, citat de calcioinpillole.com

CITEŞTE ŞI Radu Drăguşin NU e pe lista Barcelonei. Gică Craioveanu, informaţie din Spania. "Eram primul care ştiam, dacă ar fi fost. Barcelona, în primul rând, nu are bani"

Drăguşin: Genoa e cel mai bun loc pentru mine

"Să fiu fundaş central înseamnă că am o mulţine de responsabilităţi, pentru că sunt ultimul om înaintea portarului. Căpitanul nostru, Badelj, este ca un comandant de vas şi toată lumea îl ascultă. 

În Italia, fotbalul este foarte popular, iar faptul că joc într-un mediu în care talentul poate fi dezvoltat este foarte important pentru mine. Sunt pe calea cea bună, iar Genoa este cel mai bun loc pentru mine", a concluzionat Radu Drăguşin. 

Giorgio Chiellini l-a lăudat pe Radu Drăguşin 

Într-un interviu acordat celor de la Juventus News, fostul căpitan al Bătrânei Doamne l-a lăudat pe Radu Drăguşin. Chiellini şi Drăguşin au jucat împreună în tricoul lui Juventus. 

"A crescut la Primavera şi la U23. El poate deveni mai bun, e clar. Are doar 21 de ani, e înalt, puternic fizic, rapid. Dacă încearcă să se îmbunătăţească, nu are cum să nu ajungă la un nivel ridicat, având în vedere forţa sa fizică", a declarat fostul fundaş. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel