Inot David Popovici, analizat de italienii de la Swimprove. "Asta este cu adevărat principala caracteristică a lui David"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

David Popovici a fost analizat de italieni, care au punctat principalele sale caracteristici. 



"În mod clar, poziția lui e incredibilă. Profită de asta pentru a avea eficiență 100% atunci când împinge apa în spate. Sunt câteva caracteristici pentru modul lui David de a înota. Are o particularitate care este o componentă puternică a sa, brațul stâng. Acesta lasă în urmă o componentă puternică de bule.

Sincer, nu mă așteptam la asta, dar cred că provine de la intrarea brațului respectiv în apă. Recuperarea brațului stâng este puțin diferită față de cea a celui drept. Probabil că de aici vine! Chiar și din acest cadru putem vedea cum există o suprapunere incredibilă între cei doi timpi, aceasta este cu adevărat principala caracteristică a lui David”, a punctat un analist italian, pe canalul de Youtube al Swimprove, o companie care se ocupă cu implementarea unui sistem educațional pentru deplasarea corectă în apă a iubitorilor de înot.

David Popovici a câştigat toate probele de la Nyon 

 Înotătorul român David Popovici a câştigat toate cele patru probe la care a participat la concursul de la Nyon (Elveţia), în bazin scurt (25 de metri), potrivit paginii de Facebook a CS Dinamo.

David Popovici s-a impus la 100 de metri liber cu timpul de 47 sec 22/100, iar la 50 de metri liber în 21 sec 83/100, la ediţia a 33-a a Memorialului Michel Bally.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu câştigase sâmbătă la 400 de metri liber în 3 min 48 sec 25/100 şi la 200 de metri liber în 1 min 43 sec 58/100.

Competiţia a fost una de pregătire în vederea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt care vor avea loc în decembrie la Otopeni, scrie Agerpres.

dcsport Team | Categorie: Inot
Tagurile articolului: analiza david popovici inot romania




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel