Inot David Popovici reaprinde scânteia victoriilor! Românul câștigă o nouă medalie la Campionatele Naționale de înot

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Sportivul român este într-o continuă pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Paris, reușind să înregistreze un nou succes, după medaliile câștigate la probele de 50m și 200m liber.



David, campion la proba de 400 de metri liber

David Popovici, dublu campion european la 100 și 200 m liber, a reușit să obțină medalia de aur și în proba de 400 metri liber, după ce s-a impus în probele de 50 de metri și 200 de metri liber, la Campionatul Național de înot.

„Cred că dacă nu e cel mai bun timp, e fix acolo... A fost o cursă foarte frumoasă. Nu e cursa mea preferată, dar e o provocare și am considerat că trebuie să încerc să înot 400”, a declarat Popovici, la TVR Sport.

Popovici mai concurează la încă o probă în competiția ce se defășoară la Otopeni, respectiv la cea de 100 de metri liber.

Deja campion la Otopeni, Popovici mai adaugă în cont încă o medalie 

David Popovici a câștigat detașat finala probei de 200m liber la Campionatul Național de la Otopeni, cu timpul de 1 minut, 45 secunde și 10 sutimi. Este cea mai rapidă cursă a lui din acest an, iar timpul înregistrat este mai bun și decât cel cu care a câștigat proba de 200 m liber la concursul Antwerp Diamond Speedo, din luna martie. 

CITEȘTE ȘI Campionatele Naționale de Înot, prima zi. David Popovici a luat deja o medalie, la 50m

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Inot




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel