Superliga Romaniei "De 2 săptămâni, Şucu nu mai doarme". Dezvăluiri din culise la FC Rapid înainte de meciul cu FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Rapid va termina playoff-ul pe locul 6, ultimul, după ce a înregistrat un singur rezultat de egalitate şi 8 înfrângeri până acum. Rapidiştii mai au de jucat cu FCSB, echipa care s-a încoronat deja campioană, dar meciul mai are doar miza orgoliilor. 



Jurnalistul Horia Ivanovici a venit cu câteva dezvăluiri din culise despre Dan Şucu, finanţatorul Rapidului, după ce echipa a evoluat mult sub aşteptări în acest playoff. Dezamăgirea e mare, mai ales pentru că la finalul sezonului regulat Rapid era la doar 4 puncte de liderul FCSB şi tocmai câştigase pe Arena Naţională contra roş-albaştrilor cu 4-0. 

"Am un prieten comun cu Dan Şucu, un afacerist greu. Şi mi-a spus că Şucu nu se lasă până nu ajunge numărul 1. Toată performanţa şi toată ambiţia din afaceri a transferat-o în fotbal. Dacă nu vine Lucescu acum, o să îl aducă la anul şi tot îl aduce. Domnul ăsta comun mi-a spus că Dan Şucu nu mai doarme de 2 săptămâni. Nu se gândeşte decât cum să aducă oameni, cum să facă Rapidul un club puternic, cum să schimbe povestea asta cu rapidismul, cu nepotismul, cu prieteniile, cu cumetriile de la Rapid, să facă un club pe baze occidentale. Şi la final mi-a spus că Şucu nu se va opri până nu e numărul 1 în fotbal, ca în afaceri. 

Şi că poveştile astea cum că Şucu se satură şi se retrage peste 1 an arată că nu îl cunoaştem pe Şucu. Şucu nu va renunţa până nu îşi atinge obiectivul, acela de a fi campionul României cu Rapid", a declarat Horia Ivanovici la Fanatik Superliga. 

Dan Şucu lucrează în continuare la varianta Mircea Lucescu 

"Noi suntem încă în discuții cu Mircea Lucescu şi așteptăm un răspuns final al dumnealui. Avem încredere că se poate. Suntem încă la varianta Mircea Lucescu.

Dacă dumnealui nu va putea sau nu va dori să vină lângă noi, la Rapid, atunci ne vom orienta spre o altă soluție. Vă garantez că Rapid nu va rămâne fără un antrenor puternic şi titrat.

Dorința noastră este ca în zilele următoare să avem o clarificare şi să putem anunța cine va conduce echipa după ultimul meci al sezonului, cel cu FCSB", a declarat Șucu, potrivit Prosport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?