Superliga Romaniei De ce a plecat Constantin Budescu de la Farul Constanţa. Gheorghe Hagi spune că "s-a lăsat loc de bună ziua"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu Farul Constanţa, iar Gheorghe Hagi a explicat care a fost motivul. 



Farul Constanţa a învins în etapa a 5-a din playoff pe CFR Cluj, cu scorul de 5-1, într-o partidă în care elevii "Regelui" s-au întrecut în execuţii spectaculoase. 

Gheorghe Hagi a explicat, însă, şi de ce Constantin Budescu a plecat de la echipa sa, în ciuda faptului că este un jucător pe profilul căutat de Gheorghe Hagi, un "decar". 

"Clubul ştie mai bine cum e cu Budescu. Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După aceea, uşor uşor, lucrurile nu au mers cum ne doream şi eu şi el. Am vrut să dau drumul la tineri, iar pe Budescu îl ai să joace, nu poţi să îl ţii pe bancă. El vrea să mai joace. Mi-am dorit mult să lucrez cu el, el ştie că oricând e casa lui aici, când vrea, i-am zis că în Mamaia e un hotel frumos, are şi un prieten aici. S-a lăsat loc de bună ziua", a declarat Gheorghe Hagi. 

Hagi, atacat din nou de Alin Stoica 

Fostul fotbalist Alin Stoica a lansat un nou atac la adresa lui Gheorghe Hagi, managerul celor de la Farul Constanţa. 

Acesta spune că Gheorghe Hagi a făcut mult rău fotbalului românesc şi că jucătorii crescuţi la Farul Constanţa nu fac faţă în campionatele din străinătate. 

”Fotbalul românesc nu există, chiar dacă România s-a calificat la EURO 2024. Întrebați-l pe domnul Gică Hagi! El trimite jucători în Occident, dar ei nu joacă.

Eu zic că a făcut mai mult rău fotbalului românesc. El zice că produce și, într-adevăr, produce, dar ce fac jucătorii când ies afară? Pe Louis Munteanu nu puteau să-l trimită la Monza, la Cosenza, la Palermo. Eu văd că joacă la Farul și că rămâne în România. 

E ceva anormal din punctul meu de vedere. La 15 ani, jucătorii fug din Academie, se îmbată și nimeni nu zice nimic. Cresc cu manele și ajung în vestiarele unde se asculta hip hop și altceva și nu se adaptează. Nu e problema jucătorului, e problema cui îl crește. Cred că ar fi bine să plece jucătorii la 12 ani din țară ca să poată face performanță", a declarat Alin Stoica la Playsport Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel