Superliga Romaniei De ce a plecat Nicolae Dică de la Voluntari. "Discuţia aprinsă" cu şefii echipei a pus capac

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nicolae Dică a stat pe banca celor de la FC Voluntari doar 7 etape, în care a înregistrat 3 egaluri şi 4 înfrângeri. Dică a lăsat echipa pe loc direct retrogradabil. 



La câteva zile după anunţul despărţirii, Nicolae Dică a explicat care au fost motivele care au dus la plecarea sa de pe banca ilfovenilor. 

"Am avut un antrenament lung. După antrenament, am avut o discuţie cu cei din conducere, mai aprinsă puţin, şi am decis că e mai bine să încheiem. E mai bine pentru club, să reuşească să îşi îndeplinească obiectivele. Eu aveam încredere că pot scoate echipa, dar am avut acea discuţie şi am considerat că e mai bine aşa. 

Eu simţeam anumite lucruri. Nu eram mulţumit că nu obţinusem nicio victorie din cele şase meciuri dinaintea celui cu U Cluj. Eram dezamăgit, dar eram încredere că putem să o scoatem. Ştiam că nu va fi uşor când m-am dus acolo, luasem o echipă într-un moment dificil, nu am făcut pregătirea de iarnă, nu am adus niciun jucător. Am încercat, ne-am dorit să reuşim. Din păcate, s-a încheiat contractul meu acolo, le doresc baftă celor de la Voluntari", a declarat Nicolae Dică. 

FC Voluntari este penultima în Liga 1 la intrarea în playout, însă Dică spune că ar fi putut salva echipa. Mai ales că oamenii din conducerea FC Voluntari l-ar fi asigurat că va continua pe banca echipei până în vară. Lucrurile s-au schimbat, însă, rapid. 

"Îmi reproşez că am crezut în ceea ce am vorbit, în discuţiile pe care le-am avut după jocuri. Mi-au acordat încredere chiar dacă am pierdut cu Craiova, cu FCSB. După meciul cu FCSB, conducerea mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară. Dar aşa e probabil în România. Se pot schimba oamenii de la o săptămână la alta sau de la o lună la alta. 

Echipa a arătat bine la majoritatea jocurilor, doar că nu am reuşit să marcăm mai multe goluri din ocaziile pe care ni le-am creat. La fiecare joc ne-am creat cel puţin 3 ocazii mari, dar nu am marcat. Cred că am avut puţin ghinion. Puteam câştiga cu UTA, puteam câştiga la Craiova. Cu FCSB am avut 1-0 la pauză, puteam face 2-0 în prima repriză, apoi puteam să egalăm la 2. Nu am reuşit să facem asta. Au fost momente care nu au fost cu noroc pentru noi şi a contat foarte mult acest lucru", a mai declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?