Superliga Romaniei De ce a spus Dan Şucu că obiectivul Rapidului e Cupa României şi locurile 1-3. "Nu îl mai cred..."

Data publicării:
Facebook FC Rapid
Facebook FC Rapid

FC Rapid are un nou antrenor, în persoana nord-irlandezului Neil Lennon, dar aceleaşi obiective de anul trecut. Anume clasarea pe unul dintre primele trei locuri, lucru care garantează calificarea în cupele europene, şi câştigarea Cupei României. "Ne dorim oricând să câștigăm un campionat pe care îl începem. Dar obiectivul nostru este cel de anul trecut. Am pierdut un an, reluăm obiectivul de anul trecut, adică participarea în cupele europene”, a declarat principalul acționar Dan Șucu, în cadrul conferinței de prezentare a președintelui Viorel Moldovan.

Raul Rusescu, expert GSP şi fost campion al României, spune însă că nu îl crede pe finanţatorul Rapidului. 

"Nu mai cred asta... Vor să câștige campionatul, e normal. Probabil că a fost o declarație dată pentru jucători, să le ia presiunea. E o normalitate pentru ei și pentru investițiile pe care le fac să-și propună câștigarea titlului. E firesc.

Nu l-au adus pe Lennon ca să termine pe 2 sau 3. OK, poți termina pe 2 și să nu-l dai afară pe Lennon pentru că ai văzut ceva, cum joacă echipa, ca a construit.... Dar asta nu înseamnă că e un obiectiv îndeplinit”, a declarat Raul Rusescu la GSP Live. 

Neil Lennon vrea transferuri la Rapid 

"Ne trebuie mulți jucători experimentați, vreau un fel de nucleu de bază din jucători experimentați. Trebuie să avem răbdare, lucrăm la asta, poate o să avem câțiva jucători noi săptămâna viitoare. Avem nevoie de un număr 6, un mijlocaș central, un fundaș central și poate de o soluție în dreapta. Ne trebuie competiție pe posturi. Ne interesăm și de un portar, avem 4 sau 5 opțiuni. Ca antrenor, vrei să ai cât mai multe opțiuni, dar nu putem avea totul”, a declarat Lennon.

FC Rapid a câştigat primul meci amical al verii, 4-1 cu Gloria Buzău. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel