Echipa nationala De la Genoa, la Tottenham la... Real Madrid. Florin Manea îi prevede un viitor strălucit lui Radu Drăguşin

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham, de la Genoa, însă Florin Manea vede un viitor şi mai strălucit pentru fundaşul naţionalei. 



Concret, Florin Manea crede că de la Tottenham, Radu Drăguşin poate avea traseul lui Luka Modric şi al lui Gareth Bale şi să devină, astfel, al doilea român care îmbracă tricoul lui Real Madrid, după Gheorghe Hagi. 

”E finalul unei munci de 15-16 ani. Până acum, cel mai mare a fost Raț la West Ham. Mă uitam la o poză de când am pornit împreună la Juve, mă uitam cât de slăbuț era. Suntem doar la începutul drumului, vrem să ajungă la cele mai bune cluburi din lume.

Am fost aproape, Bayern este printre cele mai mari cluburi, dar visul lui este Real sau Barcelona. Dacă avea 23-24 de ani și o experiență mai mare, poate ar fi decis să meargă la Bayern, dar am luat în considerare și vârsta, și competiția, am luat în considerare multe lucruri. În trei-patru ani îl văd la Real Madrid”, a spus Florin Manea la emisiunea Digi Sport Special.

Tottenham va plăti 25 de milioane de euro celor de la Genoa pentru Radu Drăguşin, şi alte cinci milioane de euro sub formă de bonusuri. În plus. Djed Spence va merge împrumut la Genoa până în vară, iar salariul său va fi plătit integral de Spurs. 

De ce a ales-o pe Tottenham în dauna lui Bayern 

"Normal că s-a gândit şi Radu la Bayern. Decizia am luat-o abia azi dimineaţă. E greu să ai de făcut o asemenea alegere. Puneţi-vă în locul lui un pic. Tottenham l-a dorit insistent, dar şi Bayern l-a vrut, numai că a apărut în ultima zi oferta oficială. Am luat o noapte de gândire, nu am dormit, am stat amândoi, am pus plusurile şi minusurile. Nu a ales banii. Era vorba de bani mai mulţi la Bayern, dar a zis că acesta este pasul corect pentru cariera lui, şi e de apreciat că a ales cariera deasupra banilor. Nu ştiu câţi ar fi refuzat oferta de la Bayern. Multă lume nu credea că refuzăm. Dar am decis că ăsta e pasul corect şi atunci am ales să plecăm la Londra. 

Era diferenţă mare faţă de ce dă Tottenham. Aproape jumătate în plus. Sumele nu au fost, însă, niciodată o prioritate a lui Radu Drăguşin, nici a mea. O să alegem întotdeauna paşii care credem noi că sunt cei mai corecţi pentru cariera lui. 

Lui nu îi era frică nici la Bayern să îşi câştige locul, pentru că nici la Tottenham nu îi garantează nimeni locul. Cred că a cântărit mult şi faptul că şi-a dorit mereu Premier League. Am vorbit aseară cu el, Tottenham era un pic mai departe să se înţeleagă cu Genoa, au trebuit să mai pluseze. Am zis că dacă Genoa se înţelege cu Tottenham şi avem ambele variante, mergem acolo. Dacă nu, aşa ar fi vrut Dumnezeu. Cei de la Tottenham au făcut eforturi mari pentru a-l aduce", a mai spus Florin Manea la GSP Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel