Fotbal De ziua lui, Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 89 în Tottenham - Everton. Londonezii au fost egalaţi în prelungiri

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin nu a fost titular la Tottenham nici în meciul cu Everton. Ange Postecoglou a mers tot pe mâna cuplului Romero - Van de Ven. 



Drăguşin a împlinit 22 de ani sâmbătă, iar Ange Postecoglou l-a introdus pe teren în minutul 89, la scorul de 2-1 pentru Tottenham. 

Londonezii au deschis scorul în minutul 4, prin brazilianul Richarlison, fostul jucător al lui Everton, însă gazdele au restabilit egalitatea prin Jack Harrison (30). Richarlison şi-a adus din nou echipa în avantaj, în minutul 41, dar "caramelele" nu au renunţat la luptă şi au marcat la rândul lor pentru a doua oară, în timpul adiţional, prin Jarrad Branthwaite (90+4).

Lucas Bergvall, un nou caz Drăguşin la Tottenham. Declaraţii aproape identice 

Radu Drăguşin a refuzat-o pe Bayern Munchen în această iarnă şi a semnat cu Tottenham, motivând că a fost visul său dintotdeauna de a juca în Premier League. Acelaşi lucru l-a spus şi Lucas Bergvall, suedezul care a refuzat-o pe Barcelona pentru a semna cu Spurs. 

”Mereu a fost visul meu să joc în Premier League, este cel mai bun campionat din lume. Tottenham este un club mare, foarte mare. Se simte ca începutul unei noi ere aici la Tottenham.

Avem un antrenor bun, Ange. Este un club mare, un antrenor pe măsură și cu tineri care joacă un fotbal foarte bun și care vor să facă performanță. Este o bucurie mare pentru mine să fac parte din acest club”, a declarat Bergvall, citat de Fabrizio Romano.

Florin Manea spune că Radu Drăguşin "vrea să se mute în sala de forţă a lui Tottenham"

"Marele merit e al lui Radu. Eu pot să îmi dau un maximum 2-3-5%. În rest e tot el. E munca lui, sacrificiile lui, visul pe care l-a avut şi pe care l-am construit împreună. Eu zic că este un început de drum încă, va fi o carieră măreaţă, fulminantă, cum am spus din 2018. Am spus că va ajunge la Tottenham. Avem un contract pe şase ani şi jumătate. Fanii pot sta liniştiţi, gândul lui e doar acolo. Poate o să îi placă atât de mult încât o să rămână doar acolo. Satisfăcut voi fi după ce va juca meci de meci. Şi Radu are acelaşi sentiment, nu se mulţumeşte să fie doar îmbrăcat cu tricoul lui Tottenham, sau să facă 5-6 duşuri pe acolo. Vrea să se impună, să joace, iar pentru asta va face tot ce ţine de el să reuşească. Şi sunt convins că va juca titular. 

E un club imens, stadion senzaţional, condiţii excepţionale de pregătire, de recuperare, etc. A fost impresionat şi el. Îmi spunea că la Genoa îi plăcea să stea în sala de forţă, dar la Tottenham îi vine să se mute cu totul acolo. Este conştient de nivelul la care a ajuns,  nu are frică, este încrezător în puterile lui, nu i-a fost niciodată frică de nimeni şi va lupta pentru un loc de titular", a declarat Florin Manea pe aeroport, la sosirea în ţară. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?