Superliga Romaniei Deac, reinventat de Mutu. A adus victoria CFR-ului cu Petrolul în minutul 94

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Ciprian Deac nu mai juca deloc la CFR Cluj când antrenor era Andrea Mandorlini şi s-a pus în discuţie chiar ca veteranului să nu i se mai prelungească înţelegerea. Adrian Mutu l-a reinventat, însă, pe Deac. 



Odată cu venirea lui Adrian Mutu pe banca clujenilor, Ciprian Deac a primit prelungirea contractului, iar mijlocaşul a răsplătit imediat încrederea antrenorului. În meciul cu FC Voluntari, Ciprian Deac a dat trei pase de gol, iar cu Petrolul Ploieşti a marcat golul victoriei, în minutul 94. 

CFR Cluj a învins-o dramatic pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-1 (0-1), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

Nigerianul Christian Irobiso (23) a deschis scorul pentru Petrolul, dar CFR a egalat după pauză prin ivorianul Kader Keita (52), la prima sa reuşită pentru echipa din Gruia. Ciprian Deac (90+4) a marcat golul victoriei oaspeţilor, din pasa nigerianului Peter Michael.

Adrian Mutu a obţinut prima sa victorie în deplasare ca antrenor al CFR-ului, chiar împotriva unei formaţii la care a jucat.

Duelul dintre străinii cu cele mai multe meciuri din istoria Superligii nu a avut loc, pentru că portughezul Mario Camora (382 de meciuri pentru CFR) nu a evoluat, însă japonezul Takayuki Seto a bifat al 331-lea meci.

Pentru Petrolul este doar al doilea eşec acasă din acest sezon, precedentul fiind în etapa a treia, 0-2 cu FC Voluntari, scrie Agerpres.

În tur, CFR s-a impus cu 1-0.

FC Petrolul Ploieşti - FC CFR 1907 Cluj 1-2 (1-0), Stadion Ilie Oană - Ploieşti
Au marcat: Christian Irobiso (23), respectiv Kader Keita (52), Ciprian Deac (90+4).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: George Cătălin Găman (Craiova)
Arbitru video: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru asistent video: Claudiu Marcu (Constanţa)

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?