Superliga Romaniei Decizia lui Dan Şucu să meargă în galeria Rapidului la Craiova, "începutul alergării pe calea ferată"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Şucu a anunţat că va merge în galerie la meciul pe care FC Rapid îl joacă în deplasare cu Universitatea Craiova, în etapa a doua din playoff. 



"Echipa noastră este singura din țară care este însoțită de o galerie puternică și entuziastă și la partidele din deplasare, indiferent în ce colț al țării s-ar disputa meciul. Jucătorii noștri sunt obișnuiți să fie susținuți și au mare nevoie de acest suport. Este, daca vreți, factorul nostru diferențiator.

De când am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibrația, sentimentele și entuziasmul băieților. Deoarece am primit cu plăcere invitația celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, și le mulțumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-și propune același lucru pe care ni-l propunem și noi: să învingă!", a transmis Dan Şucu joi, 28 martie. 

Nu toată lumea crede, însă, că e o decizie bună. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că Dan Şucu face o greşeală şi îi spune că ar trebui să stea cât mai departe de galerie pentru a nu ajunge să fie fugărit pe calea ferată, aluzie la momentele de la începutul anilor 2000, când suporterii giuleşteni criticau intens jucătorii şi conducerea clubului. 

”O tâmpenie! Mai mare prostie ca asta nu există. Ăștia care îl aplaudă… Cât mai departe trebuie să stea de galerie. În experiența vieții mele am avut-o și eu p-asta. Azi le-am dat ceva, m-au mângâiat, peste două săptămâni… Și de familie și de toate cele. Aceiași!

De nu o fi așa… Ăsta e începutul alergării pe calea ferată a lui Șucu. Asta e prima greșală pe care o face. În momentul când începi să le dai dreptate te-au curățat. Asta e una dintre cele mai mari greșeli pe care poate să le facă un conducător. Dau scris aici. La primul joc acasă pe care îl pierde sau face meci egal, ăia cu care pleacă îi iau familia și tot, tot, tot. Ai să vezi!

Îi recomand distanțarea cât mai mare. Ai văzut cum sunt patronii americani, patronii englezi sau patronii italieni. Galeria trebuie să plătească. Galeria, la noi, le dăm spații comerciale șefilor de galerie, le dăm pe blat niște lovele, le cumpărm pocnitori și nu mai știu ce. Să îi liniștim, să nu ne înjure.

Nu, tată, noi ne vedem de treaba noastră, ei de treaba lor. Domne, trebuie să fii foarte corect cu ei. De exemplu ai galeria. ‘Fă-ne și nouă o scutire de preț la bilete’. În loc să coste 10 lei, îi dai cu 7. Nu gratuități. Gratuități la nimeni. 

Ai câțiva șefi, miniștri, președinți, le dai câteva invitații. Ăsta e protocolul peste tot în lume. Și le dai să stea împreună ei acolo. Dar restul? Toată lumea plătește. La teatru intră cineva fără bilet? Ca la teatru e și aici”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?