Fotbal international Decizia oficialilor de la Metz în privința lui Boloni. Ce se va întâmpla cu antrenorul român

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român nu a putut să o salveze pe Metz de la retrogradarea din Ligue 1, astfel că oficialii clubului ar fi decis deja care este viitorul său la echipă.Boloni ar urma să fie demis de la Metz

Echipa franceză Metz, condusă de tehnicianul român Laszlo Boloni, a retrogradat în cea de-a doua divizie de fotbal, după barajul în dublă manșă cu formația celor de la Saint Etienne. Adversarii elevilor lui Boloni s-au impus în tur, scor 2-1, pe teren propriu, iar în retur scorul a fost egal, 2-2, după prelungiri.

Saint Etienne a înscris golul egalizator și totodată victorios în minutul 116 al meciului din retur. Gruparea Metz a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 5, după ce Diallo a primit cartonaș roșu și a fost eliminat din meci. Astfel, Saint Etienne a reușit să promoveze în Ligue 1, scor general 4-3.

După acest rezultat, echipa pregătită de Ladislau Boloni a retrogradat din primul eșalon de fotbal, antrenorul spunând că va lua o decizie după ce revine din vacanță. Se pare că oficialii clubului sunt mai grăbiți decât el și îl vor demite zilele viitoare. Cel puțin așa scrie presa franceză despre viitorul tehnicianului la echipă.

Boloni ar urma să fie demis de oficialii formației Metz, despărțirea urmând a fi oficializată în următoarele zile, potrivit publicației franceze L'Equipe, citată de Ouest-France

Decizia despărțirii de Boloni i-ar aparține președintelui Bernard Serin, care nu crede în puterea antrenorului de a mai promova echipa încă o dată în Ligue 1, după ce a reușit acest lucru în sezonul 2022-2023.

Contractul lui Ladislau Boloni cu Metz expiră în vara anului viitor, urmând ca cei de la Metz să decidă ceea ce se va întâmpla cu antrenorul român.

Boloni a plecat de la interviu

Antrenorul nu a fost foarte dornic să dea detalii despre viitorul său la echipă, fiind întrebat de un alt reporter despre planurile sale: „O ultimă întrebare, Laszlo. Ce faci sezonul viitor?”, a fost întrebat Boloni.

Antrenorul a răspuns „Vă urez un concediu plăcut și la revedere”, părăsind interviul.

„Mai ai energie? Mulțumesc, ești foarte amabil”, i-a mai răspuns jurnalistul, în timp ce Boloni pleca.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel