Superliga Romaniei Declarații înaintea meciului Farul Constanța - Sepsi OSK. Gică Hagi: „Ne dorim victoria, să intrăm în Europa!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Farului a declarat că obiectivul primordial al clubului constănțean rămâne accederea în competițiile europene, astfel că speră la victorii în ultimele partide din play-off.



Hagi: „Sepsi e un adversar greu de învins”

Gheorghe Hagi a prefațat duelul de vineri seară, împotriva covăsnenilor. Antrenorul Farului este conștient de valoarea adversarului său, dar a mărturisit că și-a trasat obiective clare în ceea ce privește accederea în competițiile europene.

„Trei meciuri foarte importante...pentru a încerca să intrăm în Europa, unde trebuie să fim conectați, să avem o determinare și să luptăm să facem meciuri bune - așa cum de obicei am făcut acasă. Avem două meciuri acasă și unul în deplasare, ultimul. 

Sepsi, un adversar foarte puternic, foarte greu de învins - a arătat-o și la ultimul meci din deplasare (n.r. - meciul cu CFR Cluj), deci ne așteaptă un meci dificil, dar sper să avem aceleași prestații, așa cum am avut în ultimele două meciuri de acasă...Unde am jucat foarte bine, ne-am impus, am dominat, am dictat ritmul și intensitatea jocului.

Noi sperăm să o facem și de această dată, chiar dacă vom întâlni un adversar foarte agresiv, care cu siguranță, va veni la joc, n-are nimic de pierdut și va face tot ce stă în putință să câștige. Ne așteptăm la un meci deschis, cum au fost toate meciurile între noi și ei, meciuri echilibrate, bune. Sperăm să prindem o zi bună și să fim inspirați.”, a declarat Hagi, înaintea meciului cu Sepsi OSK.

Trei jucători ai Farului nu joacă în meciul cu Sepsi

Hagi a mai anunțat că prezența a trei jucători este incertă în partida cu Sepsi OSK, respectiv Ionuț Cojocaru, Tudor Băluță și Gustavo Marins. Totodată, el a mai punctat obiectivele clubului cu privire la competițiile europene, afirmând că Farul își dorește victoria în toate partidele rămase de disputat din restul play-off-ului SuperLigii.

„Ne dorim victoria, vrem victoria și sperăm să producem rezultate și să încercăm să intrăm în Europa. Singurul obiectiv al nostru este acela de a încerca să intrăm în Europa. Trebuie să jucăm la victorie, să câștigăm meciurile.”, a conchis Hagi.

De asemenea, și Louis Munteanu și Dina Grameni au declarat ce perspective au asupra meciului cu Sepsi, amândoi reiterând ideile antrenorului Hagi, privind duritatea adversarului și calificarea în competițiile europene: „Un meci foarte greu, Sepsi are o echipă foarte bună și va trebui să facem un nou meci foarte bun acasă. Mai sunt trei finale și este clar că trebuie să le câștigăm”, a spus Munteanu.

„Trebuie să continuăm evoluțiile bune din play-off și să câștigăm. Depindem de noi pentru Europa și sperăm să demonstrăm că merităm să ne calificăm din nou în cupele europene”, a mai declarat Grameni.

Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe se întâlnesc vineri, 3 mai, de la ora 20:00. Meciul se va desfășura pe terenul propriu al constănțenilor, la Ovidiu. Farul se află pe locul 4 în clasamentul actual al play-off-ului SuperLigii, cu 35 de puncte, pe când covăsnenii au doar 28 de puncte, fiind clasați pe ultima poziție, locul 6, cu 28 de puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel