Superliga Romaniei Declarațiile campionilor SuperLigii. „Merităm toți pentru că am muncit!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit câștigarea titlului de campioană a SuperLigii acompaniați de peste 54.000 de spectatori, mulți dintre aceștia celebrând până în noapte.



FCSB-iștii celebrează al 27-lea titlu

Fotbaliștii FCSB sunt în culmea fericirii, după câștigarea titlului de campioană a SuperLigii, un succes înregistrat după 9 ani de așteptare.

„Sunt de o săptămână campion și nu mai contează nimic. Azi a fost o zi mai încărcată, am cântat până la stadion, ne-am simțit bine. E ceva de vis. Am venit să jucăm de plăcere cu 54.000 de oameni în tribună, care au venit să vadă festivitatea de premiere”, a spus Coman, la Digi Sport.

El a precizat că în timpul meciului jucătorii FCSB au avut ca scop să nu se accidenteze: „A fost un meci în care prioritar a fost să nu ne accidentăm, să fim toți OK.”

Coman a afirmat totodată că după trei - patru zile de vacanță va reîncepe antrenamentele pentru a fi în formă la echipa națională la Campionatul European din Germania: „Acum am și eu trei-patru zile libere, după care îmi reiau antrenamentele și aștept convocarea, normal”, a adăugat Florinel Coman.

De asemenea, și Darius Olaru a recunoscut că și-a împlinit un vis, odată cu succesul din SuperLiga: „A fost visul meu să câștig titlul și mi l-am îndeplinit. Cumva cam toate zilele care au urmat meciului cu Farul, când am știut sigur că suntem campioni, au fost cele mai frumoase din viața mea. Și le merităm toți pentru că am muncit. Sigur vor mai fi câteva petreceri. Vom petrece cât ne țin picioarele”, a spus el.

Olaru a menționat că nu vrea să se gândească la ultima partidă a sezonului, cea cu Rapid București : „Nici nu vreau să mă gândesc la derby-ul cu Rapid, vreau să mă bucur de această seară alături de suporteri pentru că merităm”, a mai afirmat Darius Olaru.

Și portarul FCSB a amintit cât înseamnă pentru el câștigarea titlului, după 9 ani de încercări: „A fost superb de la început până la sfârșit. Când am ajuns la stadion cu două ore înainte fanii erau deja aici, a fost ceva superb. Ne dorim să îi bucurăm și la anul. A fost cel mai frumos moment trăit în viața de fotbalist”, a afirmat Ștefan Târnovanu.

„Am tot petrecut în ultimul timp, dar nu am putut să o facem așa cum trebuie, pentru că au mai fost meciuri. Acum o vom face așa cum trebuia să o facem acum două săptămâni. Asta a fost, am fost campioni mai devreme și a fost foarte bine”, a mai spus Ștefan Târnovanu.

Chiricheș și Șut, triști că n-au putut câștiga cu CFR. Petrecerea, totuși, continuă

Fundașul Vlad Chiricheș a afirmat că în ultimele două săptămâni a sărbătorit împreună cu colegii săi în fiecare zi titlul de campioni.

„Ne-am dorit foarte mult să câștigăm meciul ăsta, am controlat jocul de la cap la coadă, am avut și ceva ocazii pe care dacă am fi putut să le fructificăm ar fi arătat altfel scorul. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, dar până la urmă au fost două săptămâni grele. Am sărbătorit în fiecare zi. Ne bucurăm să sărbătorim în seara asta cu toată lumea”, a declarat Chiricheș.

El s-a declarat apt sută la sută și dornic să revină la echipa națională în lotul pentru EURO 20204: „Am avut așa niște puteri supranaturale și am reușit să mă refac bine după accidentarea din meciul cu Rapid. Acum sunt bine, sunt foarte bine. Eu încerc să îmi fac treaba cât pot de bine și aștept, dacă e să fiu acolo nu sunt eu cel care decide”, a mai spus Chiricheș, citat de Agerpres.

Și Adrian Șut s-a declarat dezamăgit de scorul din meciul cu CFR Cluj, dar a recunoscut că titlul de campioană a României la fotbal îl face să uite acest rezultat: „Suntem mândri că am putut să ne facem fanii fericiți în acest sezon. Ne doream foarte mult. Singurul lucru de care ne pare rău este că nu am reușit să câștigăm în această seară cu CFR. Stresul a fost până la meciul cu Farul, când am devenit campioni matematic. După aceea cred că s-a văzut în jocul nostru că ne-am relaxat puțin”, a afirmat Adrian Șut.

„A fost foarte emoționant când am văzut că au venit peste 50.000 de oameni la acest meci. Ne-au arătat căldura lor și ne bucurăm că am putut să sărbătorim împreună în această seară”, a mai adăugat mijlocașul.

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Națională, într-un meci din a noua etapă a fazei play-off a SuperLigii de fotbal.

Meciul a fost urmat de ceremonia de înmânare a tricourilor de campioni, a medaliilor și a trofeului de campioană. Roș-albaștrii au sărbătorit titlul în centrul orașului, drumul de la stadion fiind străbătut într-un autocar descoperit.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?