Superliga Romaniei Declarațiile lui Hagi, înaintea duelului cu CFR Cluj. „Regele” a mărturisit că nu a vizionat Manchester – Real: „Am adormit!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Farului Constanța a oferit o serie de declarații premergătoare duelului cu CFR Cluj. Acesta a spus, printre altele, că nu a reușit să vadă meciul dintre Manchester City și Real Madrid. 



Hagi e încrezător în forțele echipei sale: „Încă suntem campioni!”

Gică Hagi a afirmat că formația Farului crede în puterile sale, chiar dacă CFR Cluj este, conform spuselor sale, o echipă puternică: „Conștienți că întâlnim un adversar foarte puternic, dificil, cu toate că singurul gând e numai să câștigăm acest meci...O victorie ne poziționează acolo sus, în lupta pentru a participa în Europa! Practic, cu acest gând mergem...conștienți că va fi foarte, foarte dificil! Adversarul e unul foarte bun și am avut mereu meciuri foarte grele cu el...”, a spus Hagi.

„În același timp, suntem o echipă care a avut cu CFR-ul rezultate bune, este una dintre echipele cu care avem cele mai multe victorii. Suntem optimiști, încrezători că putem face un meci complet, atât ofensiv cât și defensiv. Să ne luptăm mult mai mult față de alte meciuri, pentru că ei sunt o echipă puternică, unde contează duelul!

Venim după o deplasare foarte grea, unde am dovedit că merităm să fim acolo! Nimic nu e ușor, dar avem încrederea că putem face meciuri foarte bune, putem să ne batem cu orice adversar! Încă suntem campioană, până vine următoarea campioană - noi suntem campioana de anul trecut, trebuie să să arătăm lucrul ăsta!”, a mai spus Gheorghe Hagi, în conferința de presă dinaintea partidei dintre Farul și CFR.

Oboseala se simte și la cei mai mari campioni

Duelul din sferturile de finală ale competiției Champions League dintre Real Madrid și Manchester City s-a încheiat cu victoria spaniolilor, la faza penalty-urilor. Gică Hagi a fost, la rândul său, întrebat despre meciul așteptat cu entuziasm de sute de mii de fani:

„Am spus și echipei... Am dormit și nu am văzut niciun minut. Este prima oară când am adormit mai devreme. Am avut o zi plină, am muncit mult și nu am mai rezistat. Am văzut meciul de Cupă, dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari, am urcat în cameră și am adormit. Îmi pare rău, am și momente ca astea, când trebuie să mă odihnesc. Nici măcar nu am apucat să citesc despre meci. M-am trezit, am avut analiza adversarului de dimineață, apoi ședință cu echipa și am venit direct la conferință...

Nu sunt informat așa de bine. M-ai prins în ofsaid!”, a mai spus amuzat, Gheorghe Hagi, la conferința de presă.

Meciul dintre Farul Constanța și CFR Cluj este programat pentru data de 19 aprilie, vineri, ora 20:30. Meciul va avea loc pe stadionul Ovidiu, existând o mare miză în lupta pentru cupele europene.

Farul Constanța se află pe locul, înaintea ultimei runde din turul play-off-ului, pe când CFR Cluj se află pe locul 2. În ultimele cinci meciuri disputate la Constanța, cele două și-au împărțiti două victorii, celelalte trei meciuri fiind finalizate cu remiză. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel