Echipa nationala Denis Drăguş ar putea prinde transferul carierei. Impresarul lui Radu Drăguşin anunţă că e dorit în Portugalia, la o echipă de top

Data publicării:
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Denis Drăguş, fotbalist împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, este în vizorul echipelor de top din Portugalia, anunţă Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin. 



Discuţia a plecat de la faptul că Albion Rahmani, atacantul Rapidului, ar fi dorit în Portugalia, de cei de la Benfica Lisabona. Florin Manea a intervenit şi a spus că "altcineva e dorit în Portugalia", după care a confirmat că e vorba de Denis Drăguş. 

"Da, Denis Drăguş. Eu mă ocup de el în vara asta, să zicem. E una dintre echipele mari din Portugalia. A venit impresarul lui Joao Felix la meciul României cu Irlanda de Nord să îl vadă. L-a văzut, s-a încălzit extraordinar (n.r. ironie la faptul că Drăguş nu a intrat pe teren în meciul cu Irlanda de Nord). A venit degeaba. El m-a sunat pe mine că sunt două cluburi din Bundesliga şi trei cluburi din Portugalia care sunt interesate de Denis. A venit să îl vadă. 

Cluburile respective vor fi la meciul cu Columbia, din Spania. 

Când te sună cineva, nu mai e un interes fictiv, nu e vorba că eşti pe o listă. În momentul când se ia contact cu tine, e mai mult decât un interes. Acum se interesează de sume deja. El este tot jucătorul celor de la 777, grup cu care am o relaţie extraordinară. E împrumutat în Turcia, revine în vară la Standard, mai are un an de contract. Am vorbit cu cei de acolo, am aflat preţul cu care l-ar lăsa să plece. E un pic piperat pentru faptul că e în ultimul an de contract, dar eu cred că Denis merită toţi banii. E într-o formă bună, sper să joace la naţională cu Columbia. Are 11 goluri, are şi pase de gol sezonul ăsta", a declarat Florin Manea la Fotbal Club. 

Denis Drăguş a recunoscut că Marius Şumudică l-a reinventat 

"Părerea mea e că are… un al șaselea simț.

E ceva unic, greu de explicat. Dar și mai greu de imitat. Are ceva care nu se poate antrena: un fler, un fel de a vorbi cu jucătorul, de a vorbi cu el și de a-i apăsa pe anumite butoane astfel încât îl transformă și îl face să dea tot ce are mai bun.

Îți oferă încredere totală prin faptul că știe cum să te ia, ca să o spunem românește. Intră sub pielea ta și vorbește pe limba ta. Iar antrenamentele lui sunt de o intensitate incredibilă! Mă uit și la jucătorii turci din echipă, nu e vorba doar de noi, că suntem români la Gaziantep: la ședințele de pregătire îi face să scoată tot ce au mai bun din ei, e mare lucru! Concret, cazul meu. Când am ajuns aici, știi ce mi-a zis, primul lucru? Fii atent, cu mine ți se va schimba viața! Am rămas mut. Tare, nu? Mai ales că, uite, s-a schimbat! Joc meci de meci, dau goluri, am revenit la națională!", a declarat Denis Drăguş pentru Prosport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel