Echipa nationala Denis Drăguş, declaraţie despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. "Nu poate fi tras la răspundere, nici blamat"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Denis Drăguş a vorbit despre selecţionerul Edi Iordănescu şi a răspuns cu privire la viitorul antrenorului pe banca naţionalei. "Noi sperăm să rămână, dar e decizia dânsului. Indiferent de ce se va întâmpla, nu poate fi nici tras la răspundere, nici blamat. A făcut un lucru extraordinar, a creat grupul ăsta superb. Niciodată nu am zis-o doar de dragul de a spune că e un grup, o familie. Dar chiar aşa a fost. Şi soţia mea mi-a făcut o surpriză de ziua mea şi toţi colegii mi-au urat La Mulţi Ani. Au trimis toţi clipuri cu ei făcându-mi urări, şi ea a pregătit un filmuleţ cu baloane, cu tricolorii, cu momente de la EURO 2024, şi apoi au apărut colegii. Nicu Stanciu a fost primul. Nu mă aşteptam. Au vorbit din suflet, am retrăit iar momentele alea pe care le-am avut la EURO şi în cantonament. 

Ce s-a creat acolo e frumos şi sper să dureze cât mai mult, să fim toţi bine la cluburi, să jucăm, să avem parte de cât mai multe succese alături de Mister. 

Legat de discursurile din vestiar, dânsul simte momentele, e un bun motivator, ştie cum să ne transmită emoţia asta. Parcă ascultă ce se vorbeşte printre fani, le preia şi apoi ni le transmite nouă. 

Nu m-am gândit la nimic şi nu mi-am dat seama de nimic legat de decizia dânsului. Am ajuns la Mogoşoaia, ne-am bucurat alături de fani, apoi ne-am dus fiecare la casa noastră. Am povestit cu familiile, am reluat ce s-a întâmplat şi încă mai avem de povestit", a declarat Denis Drăguş la Sportcast cu Sile. 

Calităţile lui Edi Iordănescu

"Principala calitate a lui Mister este faptul că analizează toate detaliile. Apoi, a adus disciplină în grup şi a ştiut să gestioneze grupul. A ştiut să ne facă pe fiecare să ajungem la cel mai bun nivel al nostru în momentul respectiv", a mai declarat Denis Drăguş. 

Edi Iordănescu a dat de înţeles că nu va continua la naţională 

”Lucrurile sunt clare, sunt mândru pentru tot ce s-a realizat. Această echipă poate să crească. Am nevoie de odihnă, după care va fi o discuție cu cei de la Federație, dar și cu familia mea.

În acest moment, cred că familia mea are nevoie mai mare nevoie de mine mai mult decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate de muncă, cu atacuri multe din diverse direcții, cu emoție. Vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului cu Olanda.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel