Fotbal international Denis Drăguș vrea la Trabzonspor! Cum se poziționează echipa Standard Liège față de transferul românului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Internaționalul român, împrumutat la Gaziantep, ar fi acceptat oferta celor de la Trabzonspor, doar că acesta mai are nevoie de acceptul formației de care aparține, Standard Liège.



Denis Drăguș vrea la Trabzonspor

Fotbalistul român al echipei Standard Liège ar fi acceptat oferta celor de la Trabzonspor. Jucătorul este împrumutat de Gaziantep în acest sezon și ar urma să plece la clubul ce ocupă locul 3 în clasamentul primei ligi de fotbal din Turcia, dar transferul acesta depinde doar de hotărârea echipei sale, Standard Liège.

Atacantul echipei belgiene a impresionat în actualul sezon. Jucând în Turcia, Drăguș a marcat 11 goluri în campionat și a atras atenția fostei campioanei, Trabzonspor, formație care ar fi ajuns la o înțelegere cu jucătorul. Cu toate acestea, echipa asiatică întâmpină probleme privind transferul românului, întrucât cei de la Standard Liège nu ar fi de acord cu această mutare, potrivit celor de la takvim.com.tr, citați de gsp.ro

Motivele pentru care Standard a refuzat prima ofertă făcută de Trabzon a fost legată de suma oferită, pe care o consideră prea mică. În acest fel, jucătorului român i-a rămas să le solicite belgienilor să bată palma cu turcii, din dorința de a juca la Trabzonspor din sezonul viitor, potrivit sursei menționate.

Românul mai are contract cu echipa belgiană până în anul 2025, el fiind preluat de belgieni în anul 2019, de la Viitorul Constanța (actualul Farul), cu 1,8 milioane de euro.

Șumudică spune că Drăguș are execuții incredibile, dar este egoist 

Marius Șumudică a avut multe cuvinte de laudă la adresa internaționalului român, apreciindu-i calitățile sportive. Cu toate acestea, el a recunoscut că este un jucător egoist, care nu se face simpatic în cercurile prin care ajunge.

Drăguș este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat vreodată. Dar foarte, foarte, foarte încăpățânat. Am avut mult muncă cu el. Mult mai mult decât cu Alibec și Budescu la un loc. Deci mult mai mult decât cu Alibec și Budescu la un loc!”, a declarat Șumudică, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

„Șumi” a spus că jucătorul în vârstă de 25 de ani și-a creat antipatii, inclusiv la antrenamentele de la Gaziantep: „Foarte individualist, își atrage antipatii la antrenament. Normal, trebuia să-i mai dau o minge, să joace singur, că el n-o dă la nimeni. Își atrage antipatii într-un grup precum Gaziantep”.

Deși este egoist, conform spuselor antrenorului român, Drăguș are calități impresionante: „Execuții incredibile, mult peste toți jucătorii pe care i-am antrenat. O rupere de ritm de pe loc, forță în picioare, dar încăpățânat, egoist.” 

„Cei de la Beșiktaș sunt înnebuniți! Sunt mai multe echipe care vor să-l ia”, a mai spus Șumudică despre fotbalistul român.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel