Superliga Romaniei Deniz Giafer a plecat de la Dinamo. A fost al doilea căpitan al echipei în liga secundă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul Deniz Giafer s-a despărţit de Dinamo, la trei ani după ce a debutat la prima echipă. ”Mulțumim, Deniz GIAFER!

Dinamo 1948 Bucureşti şi fundașul central Deniz Giafer au decis de comun acord încheierea relației contractuale.

Format de la 9 ani în Academia clubului, Deniz a debutat pentru Dinamo în SuperLigă cu trei ani în urmă, pe 19 iulie 2021, într-o victorie împotriva celor de la FC Voluntari, 3-2.

Sezonul următor, când echipa noastră a evoluat în eşalonul secund, tânărul apărător a împărţit banderola de căpitan cu veteranul Patriche și a avut o evoluţie apreciată pentru revenirea imediată pe prima scenă a fotbalului românesc.

57 de meciuri, 2 goluri și o pasă decisivă a adunat Deniz în tricoul alb-roșu.

Mult succes în carieră, Deniz”, a anunțat Dinamo pe Facebook. 

Dinamo debutează în Liga 1 2024/2025 contra celor de la CFR Cluj 

"Toate meciurile vor fi grele. Anul trecut am început cam la fel de dur campionatul, acum sper să fim mult mai pregătiţi. Pentru noi este foarte important să vedem unde jucăm meciurile de acasă, cât de organizaţi vom fi, iar ca ţintar, oricum meciurile cu rivalele trebuiau să vină la un moment dat. E bine poate că în primele etape nu jucăm cu FCSB sau Rapid acasă, pentru că putem să ne organizăm mai bine pentru Arena Naţională. Ca opţiuni pentru noi sunt Arcul de Triumf şi Arena Naţională. Acum ne concentrăm să ne organizăm cât mai bine pentru Arcul de Triumf, să punem un gard despărţitor, nişte plase, ca să putem folosi tot stadionul şi să permitem cât mai multor fani de-ai noştri să vină pe stadion", a declarat Andrei Nicolescu.

În ceea ce priveşte campania de transferuri din această pauză competiţională, Nicolescu a afirmat că Dinamo este un pic în urmă faţă de ceea ce îşi propusese, scrie Agerpres.

"Suntem un pic în urmă faţă de ceea ce prognozasem, dar discuţiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate, respectiv un fundaş dreapta, un fundaş central şi un mijlocaş central. Ţintim pentru jucători de afară, dar este destul de complicat în perioada asta. Ne-am asumat chestia asta privind jucătorii tinerii români, va fi o revoluţie la Dinamo. Sper să fie un impact cât mai rapid ca să poată să îşi urmeze cursul aşa cum am prognozat. Sper că aceşti copii să fie ajutaţi de ceea ce putem noi aduce ca jucători cu experienţă. Era momentul să facem acest pas, pentru că de ani de zile la Dinamo nu s-a mai întâmplat nimic concret, s-au făcut doar nişte petice şi rezultatul s-a văzut în ultimii trei-patru ani", a afirmat Nicolescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel