Echipa nationala Dennis Man, cel mai bun sezon la Parma. "A cărat echipa pe umerii săi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dennis Man traversează cea mai bună perioadă a carierei la Parma, în Serie B. Cifrele atacantului român din ultimele luni aratâ că acesta a avut o contribuţie decisivă la ocuparea primului loc de către echipa sa în clasament, în drumul spre revenirea în Serie A.



Jurnaliştii de la Parma Live au arătat şi că Dennis Man şi-a depăşit deja, în acest sezon, toate cifrele din sezoanele trecute la un loc. 

"Cu golul marcat în poarta celor de la Brescia, Dennis Man a ajuns la 11 goluri în 25 de meciuri în acest sezon, tot atâtea cât înscrisese în celelalte 49 de apariţii la un loc pentru galben-albaştri. Aceste cifre arată că Dennis Man şi-a schimbat complet mentalitatea în acest sezon şi că a cărat echipa pe umerii săi pentru revenirea în Serie A", scriu italienii. 

Dennis Man a mai înscris 11 goluri pentru Parma, însă în trei sezoane combinate. A marcat de 6 ori în sezonul 2022/2023, 3 goluri în sezonul 2021/2022 şi 2 goluri în sezonul 2020/2021. În acest sezon, Parma mai are de disputat 10 partide. Dennis Man a dat şi 5 pase decisive în acest sezon, fiind pe locul trei în ceea ce priveşte contribuţia la goluri în Serie B, după Casiraghi, de la SudTirol, implicat în 19 reuşite ale echipei sale, şi Pohjanpalo de la Venezia, care a fost implicat în 18 goluri. 

Parma, record în Serie B

Echipa antrenată de Fabio Pecchia şi la care este legitimat şi Valentin Mihăilă a stabilit şi un nou record în liga secundă din Italia. Parma are 20 de meciuri consecutive pe teren propriu fără înfrângere, fiind prima echipă care reuşeşte acest lucru. 

Alessandro Budel, fost mijlocaş al celor de la Parma, a lăudat şi el jocul echipei, dar şi pe Dennis Man. 

"Parma a demonstrat încă o dată că este o echipă puternică, care crede până la final. Şi au şi noroc, iar asta nu e niciodată ceva rău, mai ales când te lupţi să câştigi un campionat. 

S-a vorbit mult despre importanţa lui Dennis în echipa Parmei. Sunt jucători care pot face diferenţa, iar Man este unul dintre ei. Cred că românul s-a deblocat definitiv şi poate demonstra, în momentul ăsta, că e un jucător important pentru echipă, chiar şi în Serie A", a declarat acesta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel