Fotbal Dennis Man, dorit de două echipe de top din Italia. Ce formații îl vor pe fotbalistul român

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dennis Man a avut prestații impresionante la Parma, formație la care se află încă din anul 2021. Fostul jucător al FCSB a stârnit interesul a două echipe din campionatul italian, datorită nivelului său excelent de joc.



AC Milan și AS Roma, interesate de Man

Internaționalul român este un jucător de bază al echipei la care face performanță în acest moment, marcând 13 goluri și având șase pase decisive. Dennis Man se află la cel mai bun sezon în tricoul formației Parma, el fiind unul dintre jucătorii care au determinat revenirea echipei lui Fabio Pecchia în serie A.

Nivelul excelent de joc și prestațiile sale au atras interesul unor echipe de top din Italia, respectiv AS Roma și AC Milan. Cu toate acestea, formațiile italiene nu sunt singurele interesate de transferul românului, echipele Napoli și Borussia Dortmund fiind două dintre cele despre care se scrie că ar fi cu ochii pe Dennis Man.

Publicația italiană, Parma Live, citată de sport.ro, anunță că cele două cluburi ar putea încerca să îl transfere pe fotbalistul român în vară, el negociind, totodată, prelungirea contractului cu echipa actuală.

Deși românul este dorit de mai multe formații, „Cruciații” ar putea decide să îl transfere pe Dennis Man doar dacă vor încasa o sumă considerabilă în schimbul său. Așadar, evoluțiile fotbalistului la competiția din Germania din vara acestui an vor conta mult, întrucât cota sa ar putea crește.

Colaborator al lui Ioan Becali și totodată agent al lui Dennis Man, Polo Dattola, s-a pronunțat în ceea ce privește planurile jucătorului de a evolua în primul eșalon al Italiei.

„Să vorbim despre alte echipe în momentul de față ar fi o lipsă de respect față de Parma, care a investit în el și a crezut în el.”, a spus Polo Dattola.

„E încă prematur, dar vrea cu siguranță să își încerce cartea în Serie A”, a spus agentul fotbalistului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?