Fotbal Dennis Man, în formă maximă. Un gol şi două pase de gol în victoria Parmei cu Ternana

Data publicării:
Instagram Dennis Man
Instagram Dennis Man

Dennis Man a făcut un meci excelent pentru Parma. Internaţionalul român Dennis Man a contribuit cu un gol şi două pase decisive în victoria cu 3-1 obţinută de Parma în meciul de acasă cu Ternana, sâmbătă, în etapa a 18-a din Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei.

Oaspeţii au deschis în minutul 8 prin Antonio Raimondo. Dennis Man a egalat după numai două minute şi a pasat la golurile lui Wylan Cyprien (52) şi Adrian Bernabe (55). Graţie acestui rezultat, Parma şi-a consolidat poziţia de lider.

Man, care a ajuns la 7 goluri în 14 meciuri în actuala ediţie din Serie B, a jucat până în minutul 71. Celălalt internaţional român de la Parma, Valentin Mihăilă, a rămas pe banca de rezerve. Un alt român, Iulius Mărginean, a evoluat din minutul 78 la Ternana.

Tot sâmbătă, Palermo a remizat în deplasare cu Como, scor 3-3. Fundaşul român Ionu Nedelcearu a fost integralist la Palermo, la fel ca portarul Mirko Pigliacelli, fost la Universitatea Craiova.

Pisa, echipa mijlocaşului român Marius Marin, primeşte sâmbătă vizita lui Ascoli.

În clasament, Parma, cu 38 de puncte, este urmată de Venezia, 34 p, Cremonese, 32 p, Como, 32 p, Cittadella, 32 p etc. Palermo este pe locul 7, cu 29 de puncte, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel