Echipa nationala Dennis Man, lăudat de unul dintre foştii săi antrenori de la Parma. "Am vrut să îl premiez, de aia i-am oferit şi banderola"

Data publicării:
Instagram Dennis Man
Instagram Dennis Man

Giuseppe Iachini, fostul antrenor al Parmei, l-a lăudat pe Dennis Man. 



”Am fost foarte mulțumit de modul în care am lucrat cu Man. El venea după o perioadă complicată, cu destule meciuri în care a rămas pe banca de rezerve. Din păcate, nu am putut lucra și cu Mihăilă, care era accidentat și după a fost împrumutat la Atalanta.

Man e un băiat care mi-a oferit multe satisfacții. Am și vrut să-l premiez și i-am oferit banderola de căpitan. 

După ce am lucrat cu el, pot vorbi doar de bine despre Dennis Man. A jucat foarte bine, chiar dacă a trebuit să se adapteze sistemului 3-5-2 pe care l-am jucat. 

Dennis s-a arătat imediat disponibil, a fost foarte aproape de gol în multe momente, uneori a avut ghinion. A arătat o mare disponibilitate și a avut prestații foarte bune”, a declarat Iachini, conform Parma Live

Iachini a antrenat-o opt luni pe Parma, până în mai 2022. 

"Am o relaţie extraordinară cu toată lumea de la club, cu echipa, cu membrii din staff, cu maseurii, cu muncitorii din depozit. Am fost bine primit de fani. Din punct de vedere sportiv, bilanţul meu e unul pozitiv, cred, având în vedere lucrurile cu care ne-am confruntat atunci. Au fost şase luni în care ne-am confruntat cu numeroase accidentări, dar am avut parte de jucători care au confirmat. A fost o echipă cu mulţi tineri, iar unii dintre ei aveau nevoie de timp. A fost o ocazie bună să dăm încredere şi timp de joc unor băieţi care azi sunt maturi. Mă gândesc la Bernabe, Circati, Benedyczak şi Turk, care trebuie să fie recunoscuţi pentru ceea ce fac. 

Am satisfacţia de a fi dat ocazia să debuteze acestor jucători. I-am avut şi pe Buffon, Schiattarela şi mulţi alţi jucători care, din păcate, nu au putut juca paroape deloc. Dar am adunat 49 de puncte, cifră cu care sezonul trecut, spre exemplu, am fi putut ajunge în playoff", a mai declarat acesta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel