Fotbal international Dennis Man, pe lista unei finaliste de Champions League

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

„Tricolorul” ar fi dorit de un club de fotbal important din Europa, după prestațiile foarte bune din Serie B, reușind să facă parte din formația ce a condus echipa celor de la Parma în prima divizie de fotbal.



Dennis Man, dorit de Borussia?

Borussia Dortmund ar urmări transferul jucătorului de 25 de ani, după ce a reușit să promoveze în Serie A alături de clubul Parma. Se pare că prestația internaționalului român din sezonul care tocmai s-a încheiat îi maximizează șansele acestuia de a evolua la echipe de top din Europa. Clubul de fotbal german ar putea oferi până la 18 milioane de euro pentru transferul românului.

„Faptul că Dennis Man a fost un jucător esențial pentru Parma în acest sezon le-a atras atenția celor de la Borussia Dortmund. Oficialii clubului negociază transferul, iar prețul este situat între 15-18 milioane de euro.

Clubul german vrea să-și asigure un lot bun pentru sezonul viitor în această vară, mai ales că e posibil ca Malen să plece de la echipă. Astfel, păstrarea lui Jadon Sancho, dar și aducerea unei noi extreme sunt obiectivele lui Dortmund. Dennis Man și Johan Bakayoko de la PSV sunt pe listă.

Pe de o parte, aducerea lui Man ar aduce stabilitate economică, dată fiind suma nu foarte mare de transfer, dar pe de altă parte apare întrebarea dacă va putea juca în Bundesliga un fotbalist venit din Serie B”, scriu jurnaliștii de la bvbuzz.com, citați de orangesport.ro

Cota de piață a lui Dennis Man este 9 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Man a spus că rămâne în Serie A

Întrebat despre reușita de a pune umărul la promovarea în prima divizie de fotbal italiană cu Parma, Dennis Man a afirmat că își va continua parcursul în Serie A: „Un sezon bun, pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei (n.r. - la clubul Parma), acela de a promova (n.r. - în Serie A). Suntem fericiți. Personal, puteam să fac şi mai bine, dar per total sunt fericit cu ceea ce am făcut.

În primul rând, vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B și știu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, de a evolua cu Parma în Serie A”, a afirmat Dennis Man, pentru FRF TV.

CITEȘTE ȘI Tricolorul care trebuia să bată penalty-ul în România - Bulgaria. Dennis Man: „Îmi pare rău!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?